Нормално е да се разделиме поне на две относно мненията си по този въпрос . Но аз например не изпитвам никакава тръпка когато гледам как по телевизията правят торти в някое кулинарно предаване .Виж когато мога да я вкуся пред мен в чинийката е съвсем друго нещо.Аз като губя на демо, не съм на 6... Удоволствие ми доставят само печалби, които ми е ясно как са се получили. Т.е. имал съм предварително очакване, че следва да се случи еди какво си движение. Имал съм намерение да вляза и да изляза в определен момент от него. И когато стане точно според предвижданията ми тръпката е много голяма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сравнението ми се струва неточноНормално е да се разделиме поне на две относно мненията си по този въпрос . Но аз например не изпитвам никакава тръпка когато гледам как по телевизията правят торти в някое кулинарно предаване .Виж когато мога да я вкуся пред мен в чинийката е съвсем друго нещо.Между гледане и научаване на нещо има разлика
Преди да отвориш печеливша сладкарница, трябва да се научиш да правиш вкусни торти
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ratetouilli (29-09-2012), cyrano (29-09-2012), RyMu (30-09-2012)
Много банална тема
Всичко е толкоз индивидуално, време, пари, пространство и най-вече умствен багаж![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (30-09-2012)
Точно така . Но за да направиш вкусна торта трябва дя правиш торти ,а не да гледаш как се правят. Никой не може да ме убеди ,че има нещо общо между демо и реал в психогически аспект . Някои функции на мозъка въобще не се включват при демото. И аз като правя някой сладкиш по книга слагам продуктите по грамаж както ги пише до тук никаква мозъчна дейност това може и робот дозатор да го направи , но после с пръстчето опитвам сместа и преценявам дали да добавя захар например.Ако беше робота нямаше да му пука за готовия продукт сладък ли ще е или не.Та той няма вкусови рецептори дори не може да вкуси нищо от това което е направил.Пък аз ако си изгоря сладкиша е друга работа явно не съм спазила някое правило.
Съжелявам за кулинарното отклонение , не усетиш ли търговията с реални пари нищо не правиш.
Западното влияние, през което е преминал Фицката си личи отдалеко, .... и затова, за повече яснота, сякаш трябва да назовем проблемите с нашите им имена.
За ученето и гледането (пасивното отношение) си имаме готова поговорка, при това адаптирана към бита ни, демек веднага би излязла в главата ни идеята ти като визуален образ, което би подобрило възприемането й : "Кучето няма да стане касапин, докато гледа как колят прасето"....... или пък това със сладкарниците, боя се че ще останеш неразбран понеже не семе във Виена, а не на Балканите ....ми съвсем спокойно може да се каже: "Ако искаш накичен прът със суджук, първо трябва да отгледаш прасето", загатвайки за последователността на необходимите действия.
Фицка и 120 примера да им да дадеш файда йок, щото насреща си имаш зависими хора. Пример: оня Дизела - нямал капитал, но не може да се устиска за 6м да акумулира 4000$.... неговото обяснение е че се учел, пробвайки... ок и какво научи за последните месеци, освен да губи, друго май не е научил, а майсторлъка на губенетоможе съвсем успешно да го усвоиш
и на демо.
Хубав ден!
пп
забрай ти га плющеше пържолите от текущо заклано прасе![]()
тва може да стане по 100 и 1 причини, независещи от теб дори
тва ,4е на някой не му се включват си е пак проблем на неговия мозък ,а не глобален ..
а гледането на кулинарни шоУта , како и демотата са перфектни неща... едниственото важно нещо тука е кой стои зад екрана
![]()
пп/ бтв ..ако беше толкова зле , пилоти/ астронафти и те щяха да са без тренажори т.е. демота...
Малиии колко яденеОще съм на къфе ама ми раздразнихте апетите с тия суджуци ,торти и не знам си кво там
Руми е права всеки си има глава на раменете да си прави сметката![]()
RyMu (30-09-2012)
Ъъъъъх.... някой явно си пият кафетата преди менКомърджи тоз Л.Дилов е голееееееем пич, въпреки фъфлеизказа
От 3 дни вали и днес излезе пак слънчицето, въздухът е наситен с въздух и ше се пусна по крайбрежната, та белким ми се уроси мозъка, щото взех да мисля (доколкото ми се отдава
), че в мен е проблема
Па прасита само да има, ставам канибал
Руми, и на инглиш да пробваш, дорде не се научим да мислим, че си оставаш неразбрана![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (30-09-2012)
Фицка ,тоя аватар ще го държиш ли по коледаЪъъъъх.... някой явно си пият кафетата преди мен Комърджи тоз Л.Дилов е голееееееем пич, въпреки фъфлеизказаОт 3 дни вали и днес излезе пак слънчицето, въздухът е наситен с въздух и ше се пусна по крайбрежната, та белким ми се уроси мозъка, щото взех да мисля (доколкото ми се отдава
), че в мен е проблема
Па прасита само да има, ставам канибал
Руми, и на инглиш да пробваш, дорде не се научим да мислим, че си оставаш неразбрана
Поне на него да се радваме
Че за Реал Грух няма кинти