Е Нека в едно нещо и те да са прави.
Ама от друга страна сме си жилав народ и бацила бяга от нас.![]()
Е Нека в едно нещо и те да са прави.
Ама от друга страна сме си жилав народ и бацила бяга от нас.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега разбрах, че скоро щели да започнат масово тестуване в България. Така бил казал миснистъра на здравеопазаването. Това е добра идея и аз също бих се тествала ако стигнат тестовете до мен. Имам чувството, че ние в къщи още декември-януари го прекарахме това заболяване. При това на крак. Детето си кашляше като за световно. Така че очаквам при такъв тест да се види, че имаме антитела.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще е хубаво да покаже че голяма част са го изкарали без да знаят дори...Сега разбрах, че скоро щели да започнат масово тестуване в България. Така бил казал миснистъра на здравеопазаването. Това е добра идея и аз също бих се тествала ако стигнат тестовете до мен. Имам чувството, че ние в къщи още декември-януари го прекарахме това заболяване. При това на крак. Детето си кашляше като за световно. Така че очаквам при такъв тест да се види, че имаме антитела.
Но честно малко съм скептичен...
Бързият китайски тест може да се направи и в домашни условия с монетка ези-тура - надеждността на резултата е аналогична.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Тези бързи тестове не са надеждни , колегата е прав че това е все едно да хвърляш монета.Те май ги купиха в големи бройки и сега се чудят как да оправдаят средствата.Нещо гнило има с тези тестове,но все още не сме разбрали какво точно е .Но и тази схема ще излезе на светло,все някой ден.
Ако масовите тестове ще се правят с така наречените бързи тестове си е направо безмислено, единственото ,което могат да покажат е колко антитела са изградили прекаралите вируса , но и това не знам доколко е достоверно. Затова , когато се тества за да има по-голяма сигурност, трябва да се използват така наречените PCR тестове, с които може да се докаже , че сте носител и че сте болен и заразоносител., като тези тестове могат могат да се направят от третия до петият ден след контакт с доказано болен или веднага щом има първи симптоми характерни за коронавируса.
Чета само заглавията в интернет и си мисля, че извънредното положение изглежда променя някои неща. Разбирам, че лидерът на Атака Волен Сидеров е престоял в полицейски арест 24 часа. В това време бившият правосъден министър Христо Иванов е призован за разпит в столичното следствие във връзка с разследването за централизираната система за случайно разпределение на делата. Koмиcиятa зa зaщитa oт диcĸpиминaция e oбpaзyвaлa пpeпиcĸa cpeщy финaнcoвия миниcтъp Bлaдиcлaв Гopaнoв зa oпpeдeлeниeтo "мapгинaли". Помним, че така той се оправда защо много хора няма да получат нищо от държавата. Има хиляди глобени за неносене на предпазни маски на лицето. Проверяват се и декларациите, които хората попълват и оставят на КПП при напускане или влизане в големите градове. Хванали са стотици в лъжа. Писал, че отива на работа, а после се оказало, че не само че не работи, но част от тях дори имали регистрации на трудовата борса. Вероятно и те ще плащат глоби? Изобщо това сигурно е смисъла на извънредното положение - да развързва ръцете на властта да е по-строга в много области.
Воленча на всяко усвояване на парични средства по линия на външен дълг прави някакви магарии и пълни новините, нормално е сега да обикаля участъците. Другата седмица ако на полицаите им омръзне да се занимават с него може даже някой журналист да набие.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Въобще не го слуша главата тоя.
Не знам само, Кои и Какви му бяха симпатизантите та го избраха?
Яз требе да ида да заколя едно агънце на село, ма ша има и мезенце и ракиика. И да преспим, ама утре дали ша ма пуснат да влезем в градо. А ако тая вечер река да се прибера след неколко ракии с колата, и кат ме спрат на кппто, и дъхна на полицайо, той да не земе да припадне.Чета само заглавията в интернет и си мисля, че извънредното положение изглежда променя някои неща. Разбирам, че лидерът на Атака Волен Сидеров е престоял в полицейски арест 24 часа. В това време бившият правосъден министър Христо Иванов е призован за разпит в столичното следствие във връзка с разследването за централизираната система за случайно разпределение на делата. Koмиcиятa зa зaщитa oт диcĸpиминaция e oбpaзyвaлa пpeпиcĸa cpeщy финaнcoвия миниcтъp Bлaдиcлaв Гopaнoв зa oпpeдeлeниeтo "мapгинaли". Помним, че така той се оправда защо много хора няма да получат нищо от държавата. Има хиляди глобени за неносене на предпазни маски на лицето. Проверяват се и декларациите, които хората попълват и оставят на КПП при напускане или влизане в големите градове. Хванали са стотици в лъжа. Писал, че отива на работа, а после се оказало, че не само че не работи, но част от тях дори имали регистрации на трудовата борса. Вероятно и те ще плащат глоби? Изобщо това сигурно е смисъла на извънредното положение - да развързва ръцете на властта да е по-строга в много области.
Иди му обяснявай че тва само противовирусна ваксина.
Ба си филмо.