Аз колкото можем да лежим, они толкова карантина не мое да ми дадат
(шопска поговорка)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нека това тези учени да го кажат на хората в Италия, Испания и САЩ и да се опитат да ги убедят ,че черното е бяло , когато успеят и аз ще повярвам в тяхната правота. Когато има такива дилеми ,винаги има против и за, всеки има право на мнение, но когато фактите говорят и боговете мълчат.13 световни учени: Пандемията е Измама! Някой грозно злоупотреби с науката!
https://www.informiran.net/13-%d1%81...pxmgFrPSJ5J9VE
Защо ли съм склонен да вервам на тея ора..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И какво говорят фактите? В един 3 милионен Израел, повече от 10000 заразени. При положение че са изпълнителен народ, медицината им е на световно ниво. В един 10 милионен Беларус, 2000 заразени. Без да са въвели извънредно положение, карантина, спиране на туризъм, училища, и секакви други.Нека това тези учени да го кажат на хората в Италия, Испания и САЩ и да се опитат да ги убедят ,че черното е бяло , когато успеят и аз ще повярвам в тяхната правота. Когато има такива дилеми ,винаги има против и за, всеки има право на мнение, но когато фактите говорят и боговете мълчат.
Това е нещо което не можем го контролира и вкара в некакви рамки, колкото и да ни се иска. Яз не съм го преболедувал, нямам изграден имунитет и съм потенциален в следващите два, три, пет месеца или година да го лепна от некъде.
Този комунизъм дето сега го построихме, също ще го изплащаме доста дълго време, точно като оня дето го строихме 45 години и май още не сме го изплатили.
Въпреки, че си мисля, че това дето сме най-слабо развитата държава в ЕС в този момент ще се превърне в наше предимство, защото ще имаме много по-малко за възстановяване
Fafa (11-04-2020), alba (11-04-2020), krasilovech (11-04-2020), hanuman (11-04-2020), kypa (14-04-2020)
Та ние какво толкова сме имали, че и да го възстановим?
Страхуват се тези които са имали и са изгубили.
Пък ние сме си все тая.
Държавата никога не е била богата, така че, дали ще е бедна или по-бедна ,май няма голяма разлика.
alba (11-04-2020), minkov (11-04-2020), krasilovech (11-04-2020), hanuman (11-04-2020), kypa (14-04-2020)
В нашия град вече има огнище на коронавируса,но не това е проблема. Мъж и жена, семейство се разболяват, стават в тежко състояние, 10 дни никой не иска да ги погледне. Когато състоянието им се влошава жената чрез познати отива с мъжът и в болницата за преглед. На мъжът и се прави тест за коронавирус който е положителен и го приемат, но нея я изпращат обратно да се лекува в домашни условия. Когато жената казва че иска да и бъде направен тест за COVID-19 лекарите и отказват. Казват и че щом дробовете са и чисти работа няма там. Същия ден много техни колеги постъпват в болницата и се оказва че и те са със същите симптоми. Странното е че същия ден се съобщиха много малко бройки на заразени а за този случай не се каза нищо. Едва от вчера започна да се говори за фабриката в която работят над 300 човека и то че евентуално е огнище. Та в този ред на мисли заразените в България са много, много повече, но някой не иска да знаем. Е че как ще го изкарат 5олковс страшен. Например ако 7ма 10 000 заразени и само 25 починали със придружаващи заболявания, то как биха всяли страх и ужас в хората. Луда работа![]()
Тези статистики, които ги въртят са много ненадеждни. Цели сайтове направиха, но нищо чудно да са с комерсиална цел. Вчера например имаше обявени над 94 хил. нови случая от заразени за цял свят. Това се води дневен рекорд. Само че едва ли това е истината. Първо защото зависи колко хора са тествани. Второ, защото има всякакви видове тестове и не всичките са много точни. Затова е грешно да се сравняват държавите. Сега чувам, че в Израел въвели нови мерки и забрана за отдалечане на повече от 100 метра от местоживеенето. Не знам дали китайците дават истински данни, но е факт че сега нямат почти случаи. Може би трябваше в цял свят да се въведе техния опит. За един месец всички да се затварят в къщи. Така вирусът не може повече да се разпространява и ще изчезне. За жалост това вече не знам дали е приложимо. В смисъл, че е късно. Ако бяхме го направили щяхме като в Китай да махнем мерките и да си възобнови нормалния живот. Сега може да се влачим до края на годината и всеки ден да ги гледаме Бойко и Мутафчийски.
krasilovech (11-04-2020), Нерегистриран (18), hanuman (11-04-2020), Jack (12-04-2020), kypa (14-04-2020)
https://blitz.bg/analizi-i-komentari...ews738819.html
Ето не само китайците и фармацефтичните компании ще направят печалби, а ето нареждат се на опашка демократичните държави без да правят нищо просто китайците са виновни кофти че няма как да обвинят Русия.
Краси, и аз правя печалби, моите момчета трети месец вече не са късали маратонки, пък малката каквото и да поиска лесно и обяснявам че сега не може заради коронавируса. Същото ще стане и с работещите, при толкова безработица шефовете ще се оправдават с короната и ще плащат по малки заплати, и същата работа ще се върши от по малко хора.https://blitz.bg/analizi-i-komentari...ews738819.html
Ето не само китайците и фармацефтичните компании ще направят печалби, а ето нареждат се на опашка демократичните държави без да правят нищо просто китайците са виновни кофти че няма как да обвинят Русия.
Всяка държава си има собствена статистика за отчитане разпространението на бацила. Па ако немаш тестове и не правиш такива, направи си бог. Колко хиляди теста на 1 млн. население правим?? Малко трудничък въпрос.Тези статистики, които ги въртят са много ненадеждни. Цели сайтове направиха, но нищо чудно да са с комерсиална цел. Вчера например имаше обявени над 94 хил. нови случая от заразени за цял свят. Това се води дневен рекорд. Само че едва ли това е истината. Първо защото зависи колко хора са тествани. Второ, защото има всякакви видове тестове и не всичките са много точни. Затова е грешно да се сравняват държавите. Сега чувам, че в Израел въвели нови мерки и забрана за отдалечане на повече от 100 метра от местоживеенето. Не знам дали китайците дават истински данни, но е факт че сега нямат почти случаи. Може би трябваше в цял свят да се въведе техния опит. За един месец всички да се затварят в къщи. Така вирусът не може повече да се разпространява и ще изчезне. За жалост това вече не знам дали е приложимо. В смисъл, че е късно. Ако бяхме го направили щяхме като в Китай да махнем мерките и да си възобнови нормалния живот. Сега може да се влачим до края на годината и всеки ден да ги гледаме Бойко и Мутафчийски.