Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Помните ли, че преди повечето форекс брокери намаляваха кредитното рамо преди важни новини? Обясняваха, че това се прави заради очакваната висока волатилност и така предпазват сметките на клиентите си? Сега защо не го правят или поне аз не съм забелязала? Ако някъде имате наблюдения за промяна, то моля споделете. Защото при предишните новини нямаше кой знае каква волатилност. Сега нещата са направо извън контрол.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те и брокерите са се ошематили, не разчитай на тях да ти пазят сметката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не разчитам да ми пазят сметката естествено. Просто се зачудих от действията на повечето брокери. Преди за новини, които предизвикваха 50-60 пипа движения се презастраховаха седмица предварително. А сега при тази тотална сеч на финансовите пазари на практика не предприемат нищо. Всъщност получавам разни странни писма от форекс брокери, че се грижат за своите служители. Мерят им температурата и при всяко неразположение ги освобождават от работа. Не ми стана ясно това какво ме касае? Освен ако след време не е повод да прекратят работа поради липса на здрав персонал.
Г-жа Лагард нощес е обещала да напечата нови 750 милиарда. Това в допълнение към предните. Мисля някъде трилион вече стигат напечатаните. За това е този срив при еврото. Проблема е, че в това пускане на решения по никое време, ние последни научаваме. Аз така и не можах да се възползвам, а новината е вече в цената.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Тя да не остане по-назад, замерването с пачки през атлантика е в пълна сила https://news.bg/world/tramp-tarsi-ot...onomikata.htmlГ-жа Лагард нощес е обещала да напечата нови 750 милиарда. Това в допълнение към предните. Мисля някъде трилион вече стигат напечатаните. За това е този срив при еврото. Проблема е, че в това пускане на решения по никое време, ние последни научаваме. Аз така и не можах да се възползвам, а новината е вече в цената.
Смятам, че подобни новини, ще станат ежедневие, защото осезаема промяна от тия наливания, няма.
Последна редакция от Lucky13 : 19-03-2020 на 13:42
Паунда днес мисля, че ще се помъчи да направи корекция.
Купих го от 1.1520, със стоп 1.1449
Вече им изпуснах дирята. Кой колко напечата? Американците ли напечатаха повече или европейците? Като % от БВП, канадци, австралийци, англичани като че ли са най-напред в надпреварата. От валутите вече нищо не става за купуване.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Нафтата не смятате, ли че скоро ще направи корекция и ще се пробва да запълни поне долния гап.
jssj (19-03-2020), Нерегистриран (4), petko.forex (19-03-2020), alba (19-03-2020), mutsi (19-03-2020), kypa (20-03-2020)