Аз не мога да разбера политиката в UK, след като виждат че има толкова заболели , да не вземат никакви мерки ми е някак си безотговорно.
Аз не мога да разбера политиката в UK, след като виждат че има толкова заболели , да не вземат никакви мерки ми е някак си безотговорно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разчитат на 'стадния имунитет' - който оцелее, оцелее, всичко минава за по-малко от два месеца,
които останат, са с имунитет и живота продължава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заслужава си да го гледа човек!!!
Е то по тая логика, за какво да стоим затворени толкова държави?
Да му отпускат края, и който оцелее...оцелее. за какво да се срива икономиката тогава?
Ама пък от друга страна пренареждането явно започна ,тъй като от 2008 година не е имало криза. А кризите обикновено са периодични на 7-8г. този път минаха 11 години. Явно беше време.
КАто гледам интерактивната карта на заболелите, повечето случаи са в северното полукълбо. Може би има връзка съсЕ то по тая логика, за какво да стоим затворени толкова държави?
Да му отпускат края, и който оцелее...оцелее. за какво да се срива икономиката тогава?
Ама пък от друга страна пренареждането явно започна ,тъй като от 2008 година не е имало криза. А кризите обикновено са периодични на 7-8г. този път минаха 11 години. Явно беше време.
сезона и при затопляне на времето случаите рязко ще намалеят ?
Стига страх, минути за смях: Най-добрите шеги за коронавируса
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/stig...s_1444033.html
© Actualno.com
Майтап, майтап ама май излиза като х...на гол г.. Иначе - "Как ще разкажа някой ден на внуците, че в продължение на дни само съм лежал, ял и спал, за да спася човечеството?"
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Кажи им, че си бил под карантинаСтига страх, минути за смях: Най-добрите шеги за коронавируса
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/stig...s_1444033.html
© Actualno.com
Майтап, майтап ама май излиза като х...на гол г.. Иначе - "Как ще разкажа някой ден на внуците, че в продължение на дни само съм лежал, ял и спал, за да спася човечеството?"![]()
Предполагам те ще са достатъчно интелигентни и няма да имат нужда от поподробен преразказ![]()
Да се разграби европейската, а и не само европейската икономика вероятно може би да е Консперацията. Новонапечатаните трилиони да идат в бамките за финансиране на покупките на фалиралите бизнеси и завземане на освободени пазари, а за народа шаш и паника, че да може да фалират въпросните бизнеси и да се освободят пазарите.Конспирация има някаква, но не знам каква.
Чудя се нещо, който е запознат да отговори. Та според СЗО епидемия се обявява когато имаме 200 заболели на 10 000,при 91 чиляка, я няма бройката дори за малък град да не говорим за държава, в другите държави също, защо тогава СЗО нарушава собствените си правила,. Не само, аз питам за епидемия, а е обявена пандемия, защо след като не е покрит критерия дори за епидемия, къде бъркам, а ако не бъркам къде е конспирацията????
Те това би обяснило и защо в брейкзитиращото крадлство не се налагат карантийни ограничения.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Има много вярно в твоите твърдения ще се освободи ниша за един пълен депутат, наливат се в държавната банка за развитие пари уж за закъсалия бизнес, ама за какво му са пари на бизнес които сега не работи най вероятно ще ги лапне дебелия.Да се разграби европейската, а и не само европейската икономика вероятно може би да е Консперацията. Новонапечатаните трилиони да идат в бамките за финансиране на покупките на фалиралите бизнеси и завземане на освободени пазари, а за народа шаш и паника, че да може да фалират въпросните бизнеси и да се освободят пазарите.
Те това би обяснило и защо в брейкзитиращото крадлство не се налагат карантийни ограничения.
Мойта конспЕрация, че го направиха да си оправят и оправдаят рецесийката.
За влиянието на топлото и студеното ми е съмнително. Разпространението е според най-натоварените транспортни връзки, скоро и по други места, испански грип е имало и на отдалечени острови, на които не е стъпвал човек.
На борисчо джонсъна взе да му увира главата и почва с леки рестрикции, ама и при тях държавнато безплатно здравеопазване е пълна гробница.
В Испания са издали заповед, че всички частни болници, докато трае епидемията минават под държавно управление.
А американците са разположили военния си санитарен кораб с 1000 каюти в залива на Ню Йорк.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark