Слушах току-що едно руско предаване, там казаха че в България изследване за коронавирус струва 100 евро.
А Меркел успокои хората като заяви, че ако няма да се предприемат сериозни мерки - в Европа ще преболеят до 70% населението...
Слушах току-що едно руско предаване, там казаха че в България изследване за коронавирус струва 100 евро.
А Меркел успокои хората като заяви, че ако няма да се предприемат сериозни мерки - в Европа ще преболеят до 70% населението...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вече може и който иска да си прави
https://ramuslab.com/covid19-koronav...lab-covid19-gs
120 кинта.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Иска си през половин час дезинфекция на устната кухина и корема ...... със спиртоподбни....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ракия,вино и всякакви български девитини.Измислят се всяка минута нови лекове и др глупости първо беше високи градоси после ниски грдуси.Всеки измисля по нещо ново и негово но каква е истината и какво помага Бог знае ние не
Ето как борят коронавируса в Япония с вежливо отношение и с електронен термометър в ръка.
https://www.plovdiv24.bg/novini/mejd...v-Tokio-943426
Какво ни пречи да копираме този подход и у нас. Не изисква някакви парични средства освен за термометър и дезинфиктант и вежливо отношение , разбира се.
Лично за мен, въпреки апокалиптичните - зомби кадри, с празни улици и градове, заливащи ни от всички медии, covid 19 e прекалено раздухана и набалончена история. Поразгледах данните, за предишни пандемии, защото СЗО, вече води covid 19 за пандемия, нямам представа какви са им критериите за пандемии, но сърността, със сигурност не е сред тях.
- Бубонна чума, в рамките на 5 години, между 1347 и 1352, заличава една трета, от
населението на Европ, в някои населени места, смъртността е 70%. Малко интересни факти,
от някакъв
професор по средновековна история. https://www.historyextra.com/period/...how-many-died/
- Холера, през последните двестатина години, е имало 6 големи епидемии от холера, като всяка
от тях, е взела повече жертви, от доказаните към момента болни от covid 19. Малко статистика
https://en.wikipedia.org/wiki/Choler..._and_pandemics
- Испански грип, все още се спори за броя на жертвите, но се смята, че са между 17
и 100 милиона. По-интересно е, да се разделят броя на смъртните случаи, на
продължителността на пандемията, в месеци. Испаския грип, върлува между, Януари 1918
и Декември 1920, или 35 месеца, ако се вземе най-ниската предполагаема смъртност, 17
милиона, приблизително се получават, по 485 714 смъртни случаи на месец. Цифрата е в пъти
по-голяма, от заразените с covid 19, за 3-4 месеца.
- Eбола, не успях да намеря инфо за общия брой заразени, но смъртността и е брутална, между
25% и 90% , средно се движи около 50%, смъртта настъпва след, една до три седмици, от
първите симптоми. Докато рових, попаднах на сайта на СЗО, има доста интересно инфо,
предполагам, че е най-достоверното и коректно, спрямо всички други източници на
информация. https://www.who.int/search?query=EVD...pe.filter=html
Както и по-горе писах, тая истерия е прекалена, раздухвана от медиите, които в огромния си процент са частни дружества. В края на отчетната година, те не се интересуват колко точно, точна информация са дали, дали е била леко напудрена за пред камерата, или не. Интересуват се само и единствено от печалбата, дали тая година главните акционери ще си купуват хеликоптери, или направо яхти с хеликоптери
Златото винаги е било показател, за инвестиционните настроения, грубо казано, по време на катаклизми и всеобщи паники, расте, когато всичко е спокойно, пада, а след това удря здрав рейндж.
От 03.2014 г. до 06.2019 г. , златото не е преминавало цената от 1390 долара, когато я мина, даже и подмина, тествайки дъното на рейнджа между 2011 г. и 2013 г. Започнах да се оглеждам и ослушвам, за поредната локална или глобална криза, все пак от предната минаха доста безоблачни годинки. Не съм си правил догадки, относно вида й, просто очаквах нещо, сериозно да пораздруса всички, от баба Пена в с. Кривонос, до президентските резиденции по широкия свят. След няколко месеца, нещото си намери име, covid 19, който въпреки цялата дандания, спроред мен, премина пика си. Една от причините да мисля така е, че от няколко дни, някой много мощно продава злато. Някой, който най-вероятно има много добре систематизирана и недостъпна за масовката информация. Въпреки това, все някой трябва да го купи това злато. Ошашавения и наплашен човек, след като зареди килера с продоволствия, се сеща за спестяванията си, а най-сигурното убежище по време на кризи е... златотооо.
Макар, че седмицата още не е свършила, пердполагам, че седмичния бар ще затвори между 1520 и 1460 долара. Ако стане така, вероятно плашенето на гаргите, ще продължи още няколко месеца, докато някой посреща изгрева, на чисто новата си яхта с хеликоптерна площатка и мини подводница на борда, в случай, че му доскучае![]()
Последна редакция от Lucky13 : 13-03-2020 на 01:36
Ракията профилактично трябва да се прилага преди да се стигне до Кор. Вир. Най-малкото ще отчетем ефект тип Плацебо.
Златото много съмнително пада. При таз ситуация с индексите според мен трябва да се качва. И не съм много сигурен какво точно може да означава това.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз също не съм сигурен, даже хич. Просто теория, която ми се връзва, при създалата се глобална ситуация. Кризите са циклично явление, въпроса не е, дали, а кога и колко мощни ще са. Теории на конспирацията, няма да развивам, но обикновено след всяка криза, малко на брой хора, излизат отвратително богати, сметката я плащат всички останали. За мен, това е поредния пример, прибиране на посевите![]()
Дания е втората държава обявила пълна карантина след Италия , при условие , че има само 615 заразени, без никакви смъртни случая до сега.
https://www.dnes.bg/koronavirusat/20...rantina.441874
Ако такива мерки бяха предприети във всяка държава, преди да настъпи пандемията, нея нямаше да я има.
COVID-19 е бил патентован още през 2014г., като ваксина против бронхит.От лекарство се е превърнал във вирус , след като е бил изпуснат в Китай.
https://blitz.bg/obshtestvo/nash-adv...ews731901.html
Един миг невнимание, запали огнището по цял свят.