Гутен морген сабахлян значи!
Значи, кат глеам, на нива сме от май - юни, лаани. Който тогава е оставил дълги, сега вече мое да си ги затвори на плюс. Ма ич не завиждам на такива традери и не ми се ще да съм в техното положение.
Днеска Тодоров ден, честито ако има такива!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta, стопа над този пин бар ли ще го поставиш?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ако гапа е надолу, най-вероятно цената ще продължи да качва и следващата седмица.
Според повечето анализи, които считам за стойностни цената вероятно ще стигне до 1.14, оттам ще се върне обратно, а след това вероятно ще се отправи към 1.18. Но това са само прогнози. Отдавна не съм виждал еврото толкова волатилно като причината за това не са само пейролите, които все пак малко лимитираха устрема му. Всякакви варианти са възможни.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
balcon, най-малкото еврото не падна много след пейролите е сигнал, че не е приключило движението нагоре.
Ето на какво попаднах тук във форума постнато от един колега.Доколко е вярна информацията не знам,но е интересно да се замисли човек![]()
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
Гутен морген сабахлян значи!
Е, па некой са много по в час от нази. То и за хиената имаше некакви таквиз позиции, посока 102 -103 ако не се лъжа. Ма бе доста одавна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barbaron (08-03-2020), REDA (08-03-2020), Spekulanta (08-03-2020), gazaro (08-03-2020), kypa (09-03-2020)
Spekulanta (08-03-2020), Нерегистриран (2), Barbaron (09-03-2020), kypa (09-03-2020)