в Ню Йорк има и по скъпи апартаменти,......Ама за 100 Млн такъв замък може да дигнеш,че не е истина..........
в Ню Йорк има и по скъпи апартаменти,......Ама за 100 Млн такъв замък може да дигнеш,че не е истина..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какъв ти апартамент, то това е цяло имение. Простира се на площ от около 80 хектара, има 7 басейна и т.н.
----------
Днес и в Рим се провеждат демонстрации, и италианците недоволстват срещу бюджетните икономии , предвидени от правителството.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
пари нема никъде действайте
да протестират, грабят и разбиват какво чакат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
disel84,
много провокативно изказване. Хората по-цивилизовано го дават , за сега, организирани протести и демонстрации
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така се прави и затова хората имат добре развито гражданско общество, а не като нас, които все си мълчим докато ни грабят, използват все едни и същи вече толкова време![]()
Малко са ми странни тез граждански позиции на тема бюджет. Когато управляващата администрация назначава една кохорта чиновници, никой не протестира. Когато се харчат милиони и милиарди за глупости, пак никой не протестира. Когато обаче заплашват да спрат помощите на мързеливите и некадърните - протест. Доста избирателно поведение, което според мен няма нищо общо с гражданска позиция. Чист меркантилизъм.
А защо не на тема бюджет да протестират? Това не е тема табу. Те просто изразяват гражданска позиция...Малко са ми странни тез граждански позиции на тема бюджет. Когато управляващата администрация назначава една кохорта чиновници, никой не протестира. Когато се харчат милиони и милиарди за глупости, пак никой не протестира. Когато обаче заплашват да спрат помощите на мързеливите и некадърните - протест. Доста избирателно поведение, което според мен няма нищо общо с гражданска позиция. Чист меркантилизъм.
Гражданската позиция следва да е принципна и да е в полза на цялото общество. Когато протестираш за това че държавата, която изнемогва и дължи пари, ти е резнала някоя благинка, това за мен не е гражданска позиция. Това е защита на лични меркантилни интереси. На принципа - "не ми пука колко пари дължи държавата, аз искам на мен да ми дава".
До сега не са им налагани на италианците подобни ограничения и сега недоволстват, няма как. Но мисля , че при тях има решение и без помощ от Европа.
Аз мисля че го писах вече. От всички закъсали Италия най-лесно ще се оправи. С най-добра икономика от всички са. И най-важното с много ноу хау в областта на дизайна, рекламата, модната индустрия, кулинарията и каквото още се сетиш. Вече имат план и си работят по него. Да му мислят испанците и останалите.