Старото поколение не е таргет група, просто защото не се информира от Интернет.
Аз не знам и какво са ни всъщност?
Просто да имаме 2 или 5 самолета...
Какво може да промени това?
Аз не знам и какво са ни всъщност?
Просто да имаме 2 или 5 самолета...
Какво може да промени това?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те този Фалкон нали още преди нова година го отписаха? Много често давал дефекти и било опасно да се лети с него. Дори стана дума, че ще се търси друг самолет. Доколкото разбрах бяха гласувани 60 милиона от правителството за покупка на нова машина. Затова се изненадвам, че пак са пробвали Фалкончето? Но може да съм пропуснала някой момент от самолетната сага. Покрай всекидневните скандали у нас вече е трудно да се следи всичко ставащо.
Сигурно бая време ще мине, щото проектът е доста скъп, спомням си още от дискусията относно Южен поток. Но независимо от това плюсовете от построяването му много надвишават минусите. И според мен беше голяма грешка на Правителството на България да се откаже преди години от Южен поток под натиска на бюрократите от Брюксел...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На сашовците това им е един от най-новите не-стелт самоледи барабар с Ф15 и Ф18. Проблема по-скоро е, че ни го продават на цената на стелт. За тия пари поне 10-12 Ф18 трябваше да ни дадат.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Както и да го смяташ са самолет 4-то поколение , при това с най-съвременно електронно оборудване..
Парите са друг въпрос и какво друго може да се купи за тези пари ...
Те и китайците даже продават четвърто поколение изтребители с по-добри характеристики от ф 16, по 40 милиона долара бронката. За тез пари можеше да вземем двадесетина китайски
https://www.youtube.com/watch?v=RYdcTjvC0Ps
Човек трябва просто да го гледа а коментара аз няма да го правя защото няма как да съм сдържан...
Нерегистриран (4), skrasi (09-01-2020), semion (09-01-2020), Jack (10-01-2020), Spekulanta (11-01-2020), kypa (19-01-2020)
Направи коментарите де ...https://www.youtube.com/watch?v=RYdcTjvC0Ps
Човек трябва просто да го гледа а коментара аз няма да го правя защото няма как да съм сдържан...
Руска новина - Путин бил дал последен шанс на България
Този който има най-много зор да се постри газопровода, че утре украинците може да врътнат кранчето, той давал последен шанс България да строи ...бухаха ..Туй в Карлуково ще си умрят от смях на тази руска глупост на n - та степен и импотентен подход за упражняване на някакво влияние![]()
Jack (10-01-2020), Spekulanta (11-01-2020), kypa (19-01-2020)
Ако търсиш съотношение качество/ цена/ брой варианти бол...
Можеха няколко дозини втора употреба да вземем, карай ги 10-15 години , после и без това ще са стари, пак купуваме други ..
А 8 самолета са си 8...дето се казва 8 ракети и до там
И какво излиза в крайна сметка, че "Турски поток" е другото название на " Южен поток", чрез който Русия пак успява да защити своите интереси заобикаляйки Украйна, а губещите отново сме ние , които под натиска на ЕС и САЩ се отказахме от "Южен поток" и от това се възползва умело Турция. Ако беше изграден "Южен поток" през България щяха да минават 63 милиарда кубически метра годишно , от което нашата държава щеше да печели два пъти повече, отколкото 31,5 милиардата кубически метра, които ще преминават през България от "Турски " или "Балкански поток" , както го нарича Б. Борисов."Скрито под табелката. Що за газопровод откриват Путин и Ердоган"
"Известна е само една възможна причина за това бързане – Кремъл от години твърди, че договорът за транзитиране на газ през Украйна приключва в края на 2019 г. и няма да бъде подновяван, защото дотогава вече ще има алтернативни газопроводи. В крайна сметка този договор беше подновен за още 5 години буквално часове преди да изтече крайният срок."
"Строежът на тази отсечка се плаща от българска страна и по сметки на вестник “Капитал” представлява най-скъпата инвестиция на страната за 2019 г. - над 3 милиарда лева, докато широко обсъжданите разходи за американските изтребители бяха от малко над 2 милиарда.
Решенията по този строеж в България се взимат нетипично бързо в последните 5-6 месеца. Например, договорът с изпълнителя е сключен преди да се дочака окончателно решение на съда по обжалване на процедурата. А в последните седмици премиерът Борисов обикаля с кола и хеликоптер района на строежа, изтъквайки, че се работи “денонощно, няма събота, няма неделя”. И още един цитат: “Ще му покажа аз на Путин как се строи”. Борисов първо твърдеше, че се строят по 3 километра на ден, а после – че се строят по 5 км."
"Досега ЕС не е реагирал на целия проект, макар че целите му, а дори и част от трасето, съвпадат с отхвърления от Брюксел “Южен поток”. Както каза един анализатор, пожелал анонимност, Русия представя едно нещо за друго нещо, а светът се прави, че вярва на този блъф."
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30365463.html
Много бързане ,много шум накрая ще се окаже, че е напразно ...
Да видим , колко газ ще мина през нови поток, след като договора с украинците е подновен за 5 години
Накрая да не се окаже , че ще захранваме само нас и Сърбия най-много
И американците и руснаците ни възсядат, както си искат и гледат единствено своите интереси, а ние се въртим в краката им, като послушни кученца, скимтим гальовно и чакаме да ни хвърлят комат хляб. Вярно е , че сме малки и бедни , но когато птичето кацне на рамото ни трябва да се възползваме и защитаваме интереса си, особено , ако това ще ни донесе постоянни ползи напред във времето. Трябва да се учим много от Турция и Германия в този аспект.