Възможно е от текущите нива паунда да оформи нова вълна за нагоре спрямо долара, за да може да тества 1.26 отново. При успех трябва да отиде до сма200 на дневна графика 1.2710
Възможно е от текущите нива паунда да оформи нова вълна за нагоре спрямо долара, за да може да тества 1.26 отново. При успех трябва да отиде до сма200 на дневна графика 1.2710
При петрола затворихме гапа.Вероятно се активизираха и малко бай-лимити на което мисля,че се дължи отскока. Очаквам да затвори по тези нива. В понеделник заради фючърсите може би ще е спокойно, но във вторник или сряда очаквам нов шип надолу където ще се активират всички отложени поръчки-бай-лимити, сел-стопове, стопове и търговци със слаби нерви..
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шишот дето се образува язе си мисля е по-скоро подвеждащо за бици-мици. 56 щом е прескочено другата седмица по-скоро да продължаваме надоле още.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Защо така рязко паднаха индексите и всичко спрямо японската йена? Някаква новина ли излезе?
Тръмбо и шайката покрай него пак приказват простотии. Искат да махат китайски корпорации от муруканските борси.
Те не са само акциите, всичките пазари разклатиха - петролеца 70 стотинки РЯЗ надоле, златото почти 10 кинта нагоре.
По-интересното е, че британците са измислили ново предложение за Брейкзита и клюките покрай него сигурно ще излизат през уйкенда. Т.е. в понеделник може да има ГАП на кабелът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Трудно ми се вижда това особено ако няма хубави новини,с тоя брутален реджекшън на дайли и седмична!![]()
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Разглеждам си тука евро/ йеничката та си мисля че могат да и се изпраскат едни дълги,но също така може и да се потърси малко по добър вход на по- малките графики за да се спести някой пипс от стопа и да се подобри таргета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (30-09-2019)
Евро/Паунда също могат да му се извъртят едни дълги,и пак може да се помисли за подходящо ниво по надолу,или пък по сигурния вариант да се изчака пробив.
kypa (30-09-2019)
Там според мен ще видим една последна атака надолу и ще го купят. Не смятам, че ще продължи да пада, просто фундамента е лош за паунда.