Спокоен съм. И съм сигурен, че има хора, които са с повече информация от мен. Но съм и убеден, че ако имаше такава опасност щеше да наблюдаваш движения на курсовете като през 2007-8-9г..
Спокоен съм. И съм сигурен, че има хора, които са с повече информация от мен. Но съм и убеден, че ако имаше такава опасност щеше да наблюдаваш движения на курсовете като през 2007-8-9г..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дори да ни приемат в ЕЗ,когато го закъсаме смятате ли че ще ни пуснат парички......................аз лично се съмнявам.Ние винаги ще бъдем в ролята на овцата,като ни покажат ножица -определено няма да ни водят на фризьор.
compos sui
Е то от нас си зависи. Ако се държим като овце, едва ли насила ще ни тикат пари в ръцете. Хората дават възможност, другото си зависи от нас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В случая държанието ни няма нищо общо с тази концепция.Става въпрос за пари и евентуално кой ще ги получи,защото този фонд все пак не е " рогът на изобилието",че да стигне за всички.Дори и страни като Германия и Франция във финансовия сектор са като колоси със глинени крака.Много е тънка границата в момента между стабилен и закъсал.Накрая да не стане като във поговорката"Тръгнали за вълна,а се върнали остригани".
compos sui
Хахах, ами може. Но доколкото го разбирам този фонд ще действа като гаранция. Влизаш с 80 млрд и можеш да теглиш до 500 млрд, като разликата ще се набира чрез емитиране на облигации. А фондът ще служи като обезпечение, т.е. че сме платежоспособни, че да не подскачат лихвите по облигациите.
Абе всякакви схеми ще измислят за да продължат със заемите![]()
Ако ние закъсаме никой няма да се втурне да ни спасява, а по-скоро ще ни гледат сеира и ще ни дават за лош пример...![]()
Гърците и днес ще протестират. Ще се проведе общонационална стачка заради новите мерки за икономии.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Има нещо такова, но мисля , че всичко при тях е много добре режисирано и за това дава резултати. А при нас и "режисьори" няма.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb