Старото поколение не е таргет група, просто защото не се информира от Интернет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penkares (07-08-2019)
Сигурно бая време ще мине, щото проектът е доста скъп, спомням си още от дискусията относно Южен поток. Но независимо от това плюсовете от построяването му много надвишават минусите. И според мен беше голяма грешка на Правителството на България да се откаже преди години от Южен поток под натиска на бюрократите от Брюксел...
И на мен не ми се вярва руснаците да не могат да си опазят границата която никак не е малка и е възможно да има пробиви.САЩ също имат проблеми с опазването на границата с Мексико от нелегални имигранти и наркокартелите, което показва че и богата държава има проблеми с границата.
Пожарите в Сибир се разрастват, въпреки намесата на руската армия, твърдят от природозащитната организация Greenpeace
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/gree...ws_774586.html
© Actualno.com
А мен ме дразни факта, че мас-медиите много малко говорят за тези пожари...за Нотр Дам ни проглушиха, а сега това, че горят белите дробове на планетата някак си не е във фокуса..нали е в Русия...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Дано ги загасят достатъчно е мръсния въздух ами и да намаляват горите които го чистят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penkares (08-08-2019), Нерегистриран (3)
И там, както често се случва у нас причините за пожара са небрежно отношение, но и умишлен палеж с цел извличане на дървен материал.Пожарите в Сибир се разрастват, въпреки намесата на руската армия, твърдят от природозащитната организация Greenpeace
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/gree...ws_774586.html
© Actualno.com
А мен ме дразни факта, че мас-медиите много малко говорят за тези пожари...за Нотр Дам ни проглушиха, а сега това, че горят белите дробове на планетата някак си не е във фокуса..нали е в Русия...
Bibco (08-08-2019), Нерегистриран (11)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ама абсолютно нормално е и в рамките на нещата , при такива бедствени природни ситуации да си помагат...
batDancho (08-08-2019), Нерегистриран (3)
Когато ние горяхме преди няколко години, единствено вражеска Русия ни изпрати самолет за гасене на пожари,
съюзниците от ЕС пасуваха. Сега нямаме самолет, който да им изпратим, обаче имаме виден пожарникар,
може да го изпратим там с условие да не ни го връщат повече . . .
Bibco (09-08-2019)
Руснаци американци един дол дренки,преди бях голям русофил но сега ми е безразлично особено като виждам руснаците с какво самочуствие крачат по нашите ширини, с извинение ама с тея селски аутфити моля ви се братушки не се надъхвайте толкова много,помагали сте ни ама сте си и взимали доволно.С две думи руснаците са един дол дренки кат нас надути пуяци,с сандали и чорапи,ъххххх моля ви стойте си в Русия квот сте помагали помагали сега вече си почивайте!Когато ние горяхме преди няколко години, единствено вражеска Русия ни изпрати самолет за гасене на пожари,
съюзниците от ЕС пасуваха. Сега нямаме самолет, който да им изпратим, обаче имаме виден пожарникар,
може да го изпратим там с условие да не ни го връщат повече . . .
jivko78 (09-08-2019)