Старото поколение не е таргет група, просто защото не се информира от Интернет.
Да сигурно продължава да си ни имат нас като 15 република и още не могат да свикнат с това , че ние сме си отделна държава най-вероятно...
Да сигурно продължава да си ни имат нас като 15 република и още не могат да свикнат с това , че ние сме си отделна държава най-вероятно...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3)
Сигурно бая време ще мине, щото проектът е доста скъп, спомням си още от дискусията относно Южен поток. Но независимо от това плюсовете от построяването му много надвишават минусите. И според мен беше голяма грешка на Правителството на България да се откаже преди години от Южен поток под натиска на бюрократите от Брюксел...
И на мен не ми се вярва руснаците да не могат да си опазят границата която никак не е малка и е възможно да има пробиви.САЩ също имат проблеми с опазването на границата с Мексико от нелегални имигранти и наркокартелите, което показва че и богата държава има проблеми с границата.
Аз пък, по време на моето гостуване в България, много се изкефих, като констатирах, че в родния ми Велинград са се заселили много руснаци - даже се запознах с някои от тях - изключително интересни хора се оказаха!Руснаци американци един дол дренки,преди бях голям русофил но сега ми е безразлично особено като виждам руснаците с какво самочуствие крачат по нашите ширини, с извинение ама с тея селски аутфити моля ви се братушки не се надъхвайте толкова много,помагали сте ни ама сте си и взимали доволно.С две думи руснаците са един дол дренки кат нас надути пуяци,с сандали и чорапи,ъххххх моля ви стойте си в Русия квот сте помагали помагали сега вече си почивайте!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Руснаците имат една поговорка :
Курица не птица и Болгария не заграница.
В превод :
Кокошката не е птица и България не е чужбина.
Така че там ни чувстват като свои. Не знам докога обаче.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Свои свои...ама тук трябва да идват на екскурзия с виза, не знам колко сме им свои.
batDancho (09-08-2019), Нерегистриран (4)
Ъм да де то и аз това съм го казвал много пъти, ама няма кой да направи връзка ...
естествено че те чувстват като свои...като своя територия , като нещо което им принадлежи ...
Затова и често се гневят на полагащия им се по право руски роб - българина ...
Единствената държава , която къса дипломатически отношения с България след Съединението за период от 10 десет година , като причина е че роба дръзнал и даже сам направил Съединение![]()
Нерегистриран (6)
Щом сме в ЕС, няма начин без виза.
Но доколкото знам, имат всякакви улеснения при издаване на визи, така че проблема 'виза'
да е съвсем минимализиран за тях. Едни пари само дето дават за визата и малко загубено време.
Велинград е стархотно място знаят къде да ходят братушките!Да по добре братушки от колкото едни други съседи с доста неприятен език на звучене,въпреки че историята е история и трябва да се гледа напред.Но аз лично останах с впечатлени от доста голяма арогантност от към русите при престоя ми на Свети Влас,и в Варна също,така леко надменно но това да ние проблема живи и здрави братушките и както един авер в форума ми беше казал по лекинко да го дават!
Хиляди руски граждани се събраха в Москва за трета поредна събота на протест срещу изключването на опозиционни кандидати от предстоящите местни избори в руската столица, предаде БНР.
По данни на полицията броят на демонстрантите е 20 хиляди, а според неправителствена организация те са 40 хиляди. Над 100 души са арестувани.
Тази опозиция не може да събере хора за един концерт но ще кандидатира за избори![]()
Така се бори опозицията с изключване на кандидатите й..Изборите трябва да се спечелят на всяка цена.Властта е сладка благинка и всеки се стреми към нея.Хиляди руски граждани се събраха в Москва за трета поредна събота на протест срещу изключването на опозиционни кандидати от предстоящите местни избори в руската столица, предаде БНР.
По данни на полицията броят на демонстрантите е 20 хиляди, а според неправителствена организация те са 40 хиляди. Над 100 души са арестувани.
Тази опозиция не може да събере хора за един концерт но ще кандидатира за избори
kircho (11-08-2019), krasilovech (11-08-2019), Нерегистриран (2)
Но ако наистина в списъците с подписи има мъртви души и не са истински подписи е нормално да не ги допуснат.А е ясно че и опозицията се бори с всякакви средства за кокала, кой ти са бори за демокрацията, прах в очите на хората.