Да, тегленето към сметката (айбана) на картата , ще ти е само левче!
Да, тегленето към сметката (айбана) на картата , ще ти е само левче!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-добре използвайте приложението за генериране на секретен код. Състои се от 4 цифри. Това за транзакциите. Приложението на epayments директно генерира кода, без да е необходимо да получавате sms-и.
За да включиш този четирицифрен код да работи първия път пак иска sms и после вече няма проблем
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Номера на акаунта не го видях, но не виждам проблем .... най-много когато теглиш/те в Инстата пари да го посочите него ако ви е удобно ...
Да нашенска е картата на ДСК банка, Теглил съм и така с евро .... трябва да е до 100 € иначе таксата става 6 €. На няколко пъти с картата щото така съм свикнал от преди, а и тествам новата система, с картата става пак бързо, до два дена и парите са в банката.
В последно време тия от Скрила ни вземаха по 7,5% за подобна, същата транзакция и би струвала около 7,хх $, а сега е само 3,50 $ и ми се вижда евтинка.
kypa (10-07-2019), Нерегистриран (1)
Сега да ви обясня защо не получавате sms-ите
Проблем с получаването на sms имат всички, които са си сменяли мобилния оператор.
Например ако телефона ви започва с 087 - кода на виваком, но телефона ви е в мрежата на А1 примерно, няма да получавате sms-ите, защото с цел икономия е-паймент пускат sms в мрежата в която си мислят, че е телефонния номер - в горния случай в мрежата на виваком и понеже вашия телефон не е там няма sms. Това е стандартен проблем при всички скръндзи в цял свят дето пращат sms-и.
Как се решава проблема - или си сменяте телефонния номер в е-пайментс с такъв дето кода на оператора и самия оператор са еднакви
Втори вариант - пишете на съпорта на е-пайментс че телефона ви е с код на един оператор, а самия телефон е при друг оператор и ги молите да променят съответните настройки
Аз се оправих по втория начин, много бързо стана и от тогава няма проблем
Оправиха проблема. Поискаха ми телефонния номер (не го ли виждат в профила ми) и след няколко минути работата стана!
Thank you. Sometimes it's necessary to adjust the SMS-routing system to a particular phone number to make a good fit. We've made adjustments to accommodate your settings. Please request a new code and let us know if you receive the SMS.
lyubo (09-07-2019), Fafa (09-07-2019), gambletrade (09-07-2019), kypa (10-07-2019)
И аз преди го имах този проблем, но когато влизам от стандартния сайт... откакто си изтеглих приложението много бързо идват есемесите и няма проблем.
Иначе си беше жива мъка... без да съм прехвърляла номер при друг оператор
gambletrade (09-07-2019), Нерегистриран (2), kypa (10-07-2019), Spekulanta (10-07-2019)
Да по-добре е. Докато не ресетнеш телефона преди да си деактивирал ту фактор верификейшънаОтне ми седмица и десетина имейла да доказвам, че съм аз, докато ми дадат достъп до собствения акаунт. По-добре с смс, ако не смяташ да си сменяш номера де, че пак същия гърч
![]()
kypa (10-07-2019), Нерегистриран (1)
И при мен не стигаха, когато го активирах за първи път. Писах на съпорта, поискаха ми номера и кой е оператора и го оправиха за минути.
ПП Не съм сменял оператора и пак не идваха.С.ит хаппенс, дет се вика![]()
kypa (10-07-2019)
Любо, в тоз случай не е само 3.50 - плащаш още 300 пипа за долар/лев на ДСК-то, което се явява още доляр и половина. В Инстата евро/доляр е без пари, в ДСК евро/лев би трябвало да е къмто 50 пипа, т.е. 0.Х процента. А бързината се постига с МастерКард - тамъ легендата гласи, че пристигали в момента на обработка на операцията, което май също било автоматизирано, т.е. за две минутки.
За Есемесът на мен ми се е случвало да не го получа и като поискам втори да излиза като от други номер, не като тоя на предишните. Т.е. проблемът може да произлиза и от самите системи за СМС, не само от това в коя мрежа са го пратили.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Spekulanta (10-07-2019), minkov (10-07-2019), lyubo (10-07-2019), Нерегистриран (3), gambletrade (10-07-2019)