Ха, здравейте! Уважавам твоята прогноза, но аз си мисля, че са възможни изненади. Особено днес. Нека изчакаме да видим какво ще направят ФЕД довечера. Струва ми се, че те са в много деликатна ситуация.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването Дъ Некст Епизод:
Продължава Лашканьето покрай нивата от рейджювицата покрай върхът.
Днес може би повече надоле отколкото нагоре. Довечера ФОНК.
Свободизъмът е по-зона от Джихадизъмът.
Снощи Б. К. пак, отново, за пореден път забравил да извърши П. Д. Н. Е. - Р.
Въобще покрай таз рубрика излезе наяве доколко точно разсеян и/или несериозен е Б. К.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Точно при евро/долар аз поне не виждам в момента, дори на малка графика ...
ако има обръщане срещу долара, то при австралиеца и новозеландеца е най- изразено
Според моята гледна точка , ще ти обясня поне аз как ги виждам нещата
Погледни голямата свещ на 4 часов фрейм , където съм я отбелязал
И след това погледни другата свещ до нея . имаме пробита мечас свещ но затвори на равно с нея
И след това погледни третата свещ най важната , също имаме пробита свещ но подледни тялото и къде затвори
Много над нея . съответнно това показва и посоката , МАКД - то също по потвърждава
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Здравейте банда!
Аз съм пуснал едно дълго от 1.1199 за към 1.1263, 10 пимпона стопара.
Някой в същата посока?
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
по-важните неща за днес - драганчо ще бърбори преди fomc...
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!