Дей Трейдъри
Суинг Трейдъри
Позишън Трейдъри
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така отдалеко е трудно да се каже!
ако е от по притеснителите като я викнеш я почваш без да си вдигаш главата :
"Влез и затвори врата "(пауза) ... "искам да ти кажа нещо, което е хубаво да го знаеш по-отрано" (по-дълга пауза - даваш й време всякакви фатални мисли да й преминат през главата) тука навярно тя трябва да почне да си сменя цвета си към бяло, тогава ще станеш и ще я приближиш и продължаваш :"Познаваме се отдавна ........ и за такива неща знаеш, че трудно се говори. Толерантен ли съм???? ( пауза и чакаш нещо да измяука) и продължаваш : "Това вчерашното за мен е недопустимо!!! Човек със авторитет съм, стремя се да бъда безпристрастен към всеки един в колектива, но вчера ти прекрачи границата и за мен нещата вече не могат да бъдат по същия начин!!! (малко по дълга пауза - тука тя ще почне да прехвърля вчерашните събития и дори може да си признае как е прибрала един пакет копирна хартия за у тях си) ......
продължаваш със снизходителен тон: "Остави хартията, дори ако искаш си вземи още един пакет, харесвам хора които се занимават с писане, дори ако принтера ти не е хубав ще разпоредя да ти купят нов!" (следва разтрепераната й усмивка и несвързани благодарности) .... и ти внезапно и строго я подмяташ: " Нека се върнем към същността .... до вчера гледах на всеки един служител по един и същ начин, бях обективен, но от вчера нещата към теб се промениха .... с това което ТИ направи, вече не мога да гледам на теб по нормалния стар начин ..(пауза - и разсеяно с нотки на притеснение я питаш нещо несвързано от рода "кафето свършили" ) .. можеше да се държиш като нормален колега, както аз досега съм го правил С ТЕБ .... след вчерашния случай с твоето облекло, аз не мога да бъда БЕЗРАЗЛИЧЕН КЪМ ТЕБ...... ТИ НАПРАВИ така, че да те ....харесвам " ..... и започваш да й гледаш сеира, как ще се оправдава и вече може да я подхванеш като дърт коцкар .....
Идеята е изпреварващо да я обвиниш в сексуален тормоз и тя да разбере че си мъж, който изпитва чувства към нея.
пп
навремето пропуснах уроците по пряка реч, ама схващаш мисълта ми, трябва да се чувства виновна от това че е харесвана и да си понесе съответното наказание....
личи си ШЕФЧЕТОтака отдалеко е трудно да се каже!
"Влез и затвори врата "(пауза) ... "искам да ти кажа нещо, което е хубаво да го знаеш по-отрано" (по-дълга пауза - даваш й време всякакви фатални мисли да й преминат през главата) тука навярно тя трябва да почне да си сменя цвета си към бяло, тогава ще станеш и ще я приближиш и продължаваш :"Познаваме се отдавна ........ и за такива неща знаеш, че трудно се говори. Толерантен ли съм???? ( пауза и чакаш нещо да измяука) и продължаваш : "Това вчерашното за мен е недопустимо!!! Човек със авторитет съм, стремя се да бъда безпристрастен към всеки един в колектива, но вчера ти прекрачи границата и за мен нещата вече не могат да бъдат по същия начин!!! (малко по дълга пауза - тука тя ще почне да прехвърля вчерашните събития и дори може да си признае как е прибрала един пакет копирна хартия за у тях си) ......
продължаваш със снизходителен тон: "Остави хартията, дори ако искаш си вземи още един пакет, харесвам хора които се занимават с писане, дори ако принтера ти не е хубав ще разпоредя да ти купят нов!" (следва разтрепераната й усмивка и несвързани благодарности) .... и ти внезапно и строго я подмяташ: " Нека се върнем към същността .... до вчера гледах на всеки един служител по един и същ начин, бях обективен, но от вчера нещата към теб се промениха .... с това което ТИ направи, вече не мога да гледам на теб по нормалния стар начин ..(пауза - и разсеяно с нотки на притеснение я питаш нещо несвързано от рода "кафето свършили" ) .. можеше да се държиш като нормален колега, както аз досега съм го правил С ТЕБ .... след вчерашния случай с твоето облекло, аз не мога да бъда БЕЗРАЗЛИЧЕН КЪМ ТЕБ...... ТИ НАПРАВИ така, че да те ....харесвам " ..... и започваш да й гледаш сеира, как ще се оправдава и вече може да я подхванеш като дърт коцкар .....
Идеята е изпреварващо да я обвиниш в сексуален тормоз и тя да разбере че си мъж, който изпитва чувства към нея.
пп
навремето пропуснах уроците по пряка реч, ама схващаш мисълта ми, трябва да се чувства виновна от това че е харесвана и да си понесе съответното наказание....
.................................................. .................
амиииии,
направо я карай да ляга на земята и почвай да скачаш върху нея с бутонките
ПП много ми е кеф да си бъбря с тебе на общи теми. стане ли обаче въпрос за търговия нещо не мога да ти разбера писанията.
преди няколко месеца направи един такъв завой , дет хич не ми е ясно къде те отведе![]()
Извинявай, от време на време попрекалявам!
Кой знае колко да е голяма завоя, сякаш не е. Гледам си влязъл от 2914, ако нямах къси щях и аз като тебе да търся дъното с единствената разлика, че щях да намаля обема и да пусна стопа по-надолу.... и да търся подобрение на ситуацията за още добавки, гледайки да запазя стойност на стопа в пари, а не в пипсове. ... технически нищо по-различно.
учителю от кога те търсих...така отдалеко е трудно да се каже!
пп
навремето пропуснах уроците по пряка реч, ама схващаш мисълта ми, трябва да се чувства виновна от това че е харесвана и да си понесе съответното наказание....![]()
![]()
![]()
![]()
нямам търпение да ида утре на работа и да приложа наученото![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
така отдалеко е трудно да се каже!
"Влез и затвори врата "(пауза) ... "искам да ти кажа нещо, което е хубаво да го знаеш по-отрано" (по-дълга пауза - даваш й време всякакви фатални мисли да й преминат през главата) тука навярно тя трябва да почне да си сменя цвета си към бяло, тогава ще станеш и ще я приближиш и продължаваш ....Уникален си. Трябва по-често да се появяваш да ни разведряваш. Да не говорим за трейдърските ти способности. Не искам да прозвучи като ласкателство, но искрено се забавлявах, докато четох горния ти пост. Аплодисменти от мен. може да си изкарваш прехраната И с писателство
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Обърнали сте темата. Влизам да прочета кой печели в дългосрочен план и чета за секретарки и шефове. Кажете си сега за трейдинга, че се колебая кой печели повече, като везните ми клонят към суинга.