Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то е ясно, че са държавни акции. А ако си избера примерно гръцко, от БГ мога ли да си ги купя? Въпросът ми може да е глупав, ама ... си питам. Ако някой знае ... и има желание, може да ми отговори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на мен ми стана интересно, това го намерих набързо.
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=9599
а това са тарифите на Елана, третата табличка е това което те интересува
ОПЕРАЦИИ С ГЛОБАЛНИ ОБЛИГАЦИИ, СТРУКТУРИРАНИ ПРОДУКТИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЦЕННИ КНИЖА С РЕАЛНА ДОСТАВКА
http://www.elana.net/trading/tarifa/tarifa.pdf
Не съм запознат ХепиНякой купувал би трябвало да каже. Ако ли не, питай в банката си и предполагам, че срещу комисион ще можеш да купиш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И на мен ми стана интересно, това го намерих набързо.
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=9599
а това са тарифите на Елана, третата табличка е това което те интересува
ОПЕРАЦИИ С ГЛОБАЛНИ ОБЛИГАЦИИ, СТРУКТУРИРАНИ ПРОДУКТИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЦЕННИ КНИЖА С РЕАЛНА ДОСТАВКА
http://www.elana.net/trading/tarifa/tarifa.pdf
GGBG, благодаря. Аз определено май ще се заинтересувам. Ще си задвижа връзките по банките вече
----------
ами кът немаш паре, тъй е, нема а си запознат
благодаря ти, фицкаще питам, ама не тук, ми в немско
белким е по-сигуре
![]()
Ахааа, намерихме си инсайдъркато разбереш нещо надявам се да споделиш с нас инфото.
Happy68 (23-09-2012)
Ами търговче съм милаКога станем инвеститор, че ги скъсам
![]()
Само през бг-фин.посредник ....Има си мин.сума за инвестиране и като я внесеш му казваш какво и кога да ти купи....
Проблемът обаче е,че всички хартиени инвестиции след краха на капитализма от 2008 г. , носят отрицателна доходност....И както се очертава до средата на 2015 г. тенденцията ще се запази.....
По надолу - поста ми не е към теб,а по принцип!
Защо доходността е отрицателна - може да си отговори всеки един икономически грамотен субект при положение, че има претенции да се занимава с трейдинг.....
Тук качеството на форума се очертава по-ниско и от морското дъно.....Иначе не мога да си обясня как може да се коментира криза в Япония,след като страната е в такава цикличност от 1985 г. насам и е емблема на това до какво водят ниските лихви (отрицателни на практика......) в микро-мащаб рамките на една държава .....
И аз ако периодично споменавам Глобален Крах,имам предвид мултиплицирания ефект от подобна парична политика приложена в световен план - нещо на което сме свидетели вече 5 години .....И без никаква положителна промяна.....
ПС : В бондове (и секви артии...) се инвестира при лихви поне над 3 % и цикличност на увеличението им, минимум 3-4 години от последното им намаление .....Обаче и задължително си трябва технически анализ на доходността за да имаш някъф базов тайминг на инвестицията си .А не - пазарът да се срине и човек да стиска до посиняване очаквайки тренда пак да се обърне в правилната посока...
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)