Според мен реалистичен сценарий е следният :Няма да има Brexit без сделка, реши британският парламент
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/njam...ws_727982.html
© Actualno.com
То и днес пак ще се гласува, но според мен нещата се проясняват - Брексит може и да няма....поне сега, в края на март...
1. Мей подава оставка
2. Новото правителство насрочва втори референдум
3. Тотален разгром на привържениците на Брексит на референдума
4. Всичко си тръгва по старому . . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично очаквам именно този сценарий.......пазарът днес поне досега го потвърждава...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Аз лично бих предпочел да напуснат ЕС. Вече е ставало дума, че самият ЕС е пред разпад и няма особено бъдеще в този си вид. Но да се върна на Великобритания. Тя дори не е в Европа чисто географски. Освен това имам чувство, че още живеят в Средновековието. Поддържат много скъпа монархия, която е само с декоративни функции, но те не само хвърлят луди пари за нея, но и много й се радват. Като отклонение само вижте какво стана в България с така наречената "царска фамилия". Мразени и оплювани, а държавата ги съди и гони по всички фронтове. Ако същата фамилия живееше в Англия сигурно щяха да са местните любимци, нали? Но защо Великобритания живее в Средновековието? Вижте им как работи парламента? Крещят като идиоти, а всяко гласуване излизат извън залата и прочетох, че тичат по коридорите, защото имало регламент за определен брой минути срок за гласуването. Не запомних точно, но със сигурност бяха под 10 минути. Само вижте как водят преговорите за Брексит. Мотаха се 2 години. Сега също не бързат. Всеки ден гласуват някакви точки, които можеха да ги съберат в един ден. Но не бързат, защото при тях това е някакво средновековно забавление. Хилят се, бъзикат се и изобщо не гледат сериозно на проблема. За мене те са пълни идиоти и това си има своето обяснение с кръвосмешенията назад в тяхната история. Сигурно всички са си роднини по някаква линия. Ами времето им? Дали има място на света с по-отвратителен климат? Говоря за места, където живеят хора, защото иначе е ясно, че на Еверест е доста по-неприятно. Ами жените им? Освен, че са грозни и дебели, но и гласовете им са ниски и плътни и повече подхождат за мъж. Да се махат от ЕС, но е прекалено хубаво за да се случи.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ич даже не им е декуративна крадлицата - половината правителство воглаве с министър-председателя се назначават от нея. И ако решат да не слушат има правомощия да откаже всяка инициатива дето са поели.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нерегистриран (3), messi (14-03-2019)
Покрай английската кралица се замислих за отношението към нашия цар. Доста ми е странно. На практика той е бил детрониран от комунягите в комбина с братушките. Съвсем незаконно. Всички мразят комунистите и има бая русофоби. Обаче одобряват това, че са премахнали монархията в България. Много странно. А ние сме държава с над 1300 годишна история. Създадени сме от Цар. Покръстени сме от Цар. Азбуката ни е благодарение на Цар. Нарочно с големи букви Цар. Били сме велика държава и всичко това се е дължало на велики Царе. Сега 30 години ни упрявляват ТИЦ (тотално изтъркани цървули). За друг по-подходящ израз или дума не се сещам. Виждате на какво заприлича България. Гордея се, просълзявам се на химна винаги, но и страшно ме боли и съм бесен на това, което се случва. И съм безсилен да променя нещо, защото на моменти се чувствам сам. На останалите им харесва в това блато и си крякат весело.......![]()
jivko78 (14-03-2019), Звездолин (14-03-2019), Spekulanta (14-03-2019), kypa (14-03-2019)
Меси,излишно е да се напрягаш за неща които не можеш да промениш.
Всичко има начало и край!
Няма нищо случайно,защото всичко е свързано!
Накратко и ясно да се изразя:
Краят на това положение е близо...!
Така е , но надеждата е след това да не си изберем още по големи некадърници и да гласуваме масово за да заглушим мангалския вот!
Ще взема днес да пусна едно тото . . .
Парламентът на Великобритания гласува за втори референдум
"Камарата на общините на Великобритания ще гласува четири поправки, включително и една, която призовава
за провеждане на втори референдум, съобщават британски медии."
https://news.bg/world/parlamentat-na...eferendum.html
jivko78 (14-03-2019), Spekulanta (14-03-2019), messi (14-03-2019), kypa (14-03-2019)
На първия нали една голяма част се оказа, че били гласували със "за" не защото знае за какво точноЩе взема днес да пусна едно тото . . .
Парламентът на Великобритания гласува за втори референдум
"Камарата на общините на Великобритания ще гласува четири поправки, включително и една, която призовава
за провеждане на втори референдум, съобщават британски медии."
https://news.bg/world/parlamentat-na...eferendum.html
а защото кралицата така била казала![]()
Нерегистриран (5), Spekulanta (14-03-2019), messi (14-03-2019), kypa (14-03-2019)
Тя затова ли оттогава кралицата не е обелила дума за брексит? Обаче виждаме, че Тръмп е взел отношение. Не му стигат домашните проблеми, ами се е намесил да дава акъл на англичаните. Но е съвсем прав за някои неща. Ако има втори референдум няма да е честно за тези, които са го подкрепили преди. Тръмп е бизнесмен и знае как да води преговори и то от позиция на силата. Докато Тереза Мей се оказа доста мекушава и неподходяща за подобна работа.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че нов референдум за Брекзит във Великобритания не е възможен, защото това ще бъде много несправедливо за онези, които са гласували за излизане от Европейския съюз, предаде Франс прес. Тръмп заяви това преди началото на срещата си с премиера на Ирландия Лио Варадкар. Президентът добави, че е изненадан до каква степен преговорите за Брекзит вървят "зле". "Изненадан съм да видя колко зле протичат нещата. Честно казано, мисля, че това можеше да бъде договорено по друг начин", каза Тръмп по повод споразумението за Брекзит, което британските депутати отхвърлиха на два пъти. Американският президент допълни, че дебатите за Брекзит "разделят страната" и каза, че е дал съвет на британския премиер Тереза Мей как да действа в преговорите за Брекзит, но тя не се е вслушала в него.https://dnes.dir.bg/politika/tramp-i...ite-za-brekzit