Свилене, не си губи времето за тестове на ЕА-та по 5-10 години назад. Оптимизирай си го за последните 2-3 месеца и повтаряй упражнението всеки две седмици. И не леж много на тях.
Свилене, не си губи времето за тестове на ЕА-та по 5-10 години назад. Оптимизирай си го за последните 2-3 месеца и повтаряй упражнението всеки две седмици. И не леж много на тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (14-09-2012)
Ок, аз и не мисля да си губя цялото време с тяхПредполагам има обаче голяма тръпка в изработването им ? Ако бях "напред" в материята бих се пробвал в изработката им, но сега имам друга "работа"...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen, За какво ти е да си напред в материала с програмирането.За да се увериш,че експерта работи 10 години назад ,без да се занимаваш да му правиш ръчен тест ли?
И аз съм минал по тоя път в търсене на светия граал.Система базирана на индикатори в допълнения с разни други условия.По принцип се намира някаква зависимост,която е по-скоро стъкмистика за да има резултат на минали периоди.След това известно време тъпче на едно място и влиза в неопределеност![]()
ще ти отнеме време да влезеш в материала с ЕА,ако не ти програмист и не ти се отдава,по добре не се занимавай с това....
koceto, то прогграмиране се учи,ао трябва и едно висче ще се изкара,ама като няма система по която да се програмира ЕА за какво ни е нужно това.Програмисти под път и над път,може да си плати и ще му го барнат веднага,ама като няма правила![]()
Здравейте и аз съм начинаещ .Според мен брокера е физическо или юридическо лице,което осъществява сделката между мен и валутния пазар.
Здравейте,Първоначално написано от koceto
ще ти отнеме време да влезеш в материала с ЕА,ако не ти програмист и не ти се отдава,по добре не се занимавай с това....
koceto, то прогграмиране се учи,ао трябва и едно висче ще се изкара,ама като няма система по която да се програмира ЕА за какво ни е нужно това.Програмисти под път и над път,може да си плати и ще му го барнат веднага,ама като няма правила
Аз имам представа за програмиране на други езици и не мисля, че този ще ми се опре, но не е в това е въпроса, а по - скоро ми е интересно. Човек трябва да е по - широко скроен и да има представа от много неща и това, че пишем в този форум не трябва или поне аз така мисля да се интерпретира, че аз искам някой да ми пише нещо или искам аз да си пиша нещо само и само да спечеля !? , като за целта ще науча и езика ?!.
Просто ми е интересно, но сега трябва да уча как се търгува правилно ( според много хора ) и тези забавления с ЕА ще оставя за след "това"
като следя разбира се какво се случва на "другата улица"![]()
Свилене ми като имаш представа ко чакаш ,да та освободят партизаните ли ,те няма да идват вечеЗдравейте,
Аз имам представа за програмиране на други езици и не мисля, че този ще ми се опре, но не е в това е въпроса, а по - скоро ми е интересно. Човек трябва да е по - широко скроен и да има представа от много неща и това, че пишем в този форум не трябва или поне аз така мисля да се интерпретира, че аз искам някой да ми пише нещо или искам аз да си пиша нещо само и само да спечеля !? , като за целта ще науча и езика ?!.
Просто ми е интересно, но сега трябва да уча как се търгува правилно ( според много хора ) и тези забавления с ЕА ще оставя за след "това"
като следя разбира се какво се случва на "другата улица"
Аз да не мислиш че съм се научил криво ляво да програмирам от куртоазия
Просто не намерих по бърз и по ефективен начин за проверка на купчините от стратегии които се ширят из нета.
Ти се интерисуваше от ефективноста на отделните стандартни индикатори както и с какви настройки да бъдат
Е ,ако го правиш ръчно отиват години и пак не е ясно дали е меродавно , а ако го правиш с машина отиват дни или в най лошия случай седмици.
ПП По въпроса че програмисти имало бол
Да има ама хал пабер си нямат момчетата от Форекс И се получава едно нещо такова...
Клиента не знае какво иска а програмиста си няма и хал хабер
И какво правят тогава двамата -нищо не правят.
И като му кажеш че трябва да даде поне 100 долара за труда и обучението ,му се виждат много
А ако му кажат да даде 200 долара за обучение при някой от новоизлюпените гурута дето ше му надуват главата с неща от които на мен общо взето ми се доспива
Е , тогава бърка и се ръси.
Щото било маркетинг ХА.ХА!
В моя случай пък се получава ,че хем ще направя програмата ,хем две три седмици ще я оптимизирам и ще обучавам клиента си какво точно е искал
На края ,обикновенно нещата завършват с фиаско ,защото 99, 9 % от предлаганите стратегии в нета излизат нефелни , а пък аз излизам виновен за това
Ето защо трудно се захващам с такива задачи.
Последна редакция от saxsten : 15-09-2012 на 13:33
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ок, съгласен съм с теб разбира се! Така е, но аз съм в момента от тези дето си нямат хал хабер от ФорексСвилене ми като имаш представа ко чакаш ,да та освободят партизаните ли ,те няма да идват вече
Аз да не мислиш че съм се научил криво ляво да програмирам от куртоазия
Просто не намерих по бърз и по ефективен начин за проверка на купчините от стратегии които се ширят из нета.
Ти се интерисуваше от ефективноста на отделните стандартни индикатори както и с какви настройки да бъдат
Е ,ако го правиш ръчно отиват години и пак не е ясно дали е меродавно , а ако го правиш с машина отиват дни или в най лошия случай седмици.
ПП По въпроса че програмисти имало бол
Да има ама хал пабер си нямат момчетата от Форекс И се получава едно нещо такова...
Клиента не знае какво иска а програмиста си няма и хал хабер
И какво правят тогава двамата -нищо не правят.
И като му кажеш че трябва да даде поне 100 долара за труда и обучението ,му се виждат много
А ако му кажат да даде 200 долара за обучение при някой от новоизлюпените гурута дето ше му надуват главата с неща от които на мен общо взето ми се доспива
Е , тогава бърка и се ръси.
Щото било маркетинг ХА.ХА!
В моя случай пък се получава ,че хем ще направя програмата ,хем две три седмици ще я оптимизирам и ще обучавам клиента си какво точно е искал
На края ,обикновенно нещата завършват с фиаско ,защото 99, 9 % от предлаганите стратегии в нета излизат нефелни , а пък аз излизам виновен за това
Ето защо трудно се захващам с такива задачи.и затова казвам, че ми е рано да се занимавам с тези интересни ( поне на пръв поглед ) неща.
А мога ли да попитам какви графики са най - подходящи за един начинаещ 1 часови или по малки?