Какъв парадокс уж образованието е задължително, уж всички ходят на училище пък на изхода толкова неграмотни.
Какъв парадокс уж образованието е задължително, уж всички ходят на училище пък на изхода толкова неграмотни.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Spekulanta (25-02-2019), gambletrade (25-02-2019), todor (25-02-2019), ang_bs (25-02-2019), Нерегистриран (3), messi (27-02-2019), kypa (01-03-2019)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
„...и който трупа знание, трупа и печал.“ Еклисиаст 1:18.=Novak;1812276Какъв парадокс уж образованието е задължително, уж всички ходят на училище пък на изхода толкова неграмотни.
Образованието уж е задължително, но никой не е казал, че това задължително образование трябва да бъде качествено. Световният елит отдавна е разбрал, че когато простолюдието започва да "трупа знание", елитът започва да "трупа печал". Демек много грамотния простолюдин започва много да разбира от своите права. За пример може да се вземат някои етнически групи от наши съграждани, които много добре са се ограмотили за техните права, но не и за задълженията![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На никой не му е нужен умен гласоподавател, от една страна, а от друга - за какво и за кого да се напрягат учителите. Не, че не могат да научат децата, но предпочитат да го правят, ако им се плати на частно.
Те се напрягат с децата които искат да научат а децата от гетата са нужни за бюджета на училището и да има класове.
Продължавам да пиша за нашия сънародник, който участва във филма спечелил Оскар. Димитър Маринов му е името. Вече стана дума, че животът му в България не е бил никак лек и преди 1989 са го репресирали комунистите и дори е лежал в затвор. Но явно е ширико скроен човек и не се е озлобил срещу родината си. Дори напротив - с гордост развя българско знаменце на сцената при получаването на Оскара си. Много съм впечатлен от него. Имало е хора, които са го критикували в социалните мрежи и ето как отговаря той:
"Покорно и най-сърдечно благодаря на всички сънародници, които ме отрупаха с комплименти, искрени пожелания и чувства! На всички, които разбраха и оцениха решението ми да скътам нашия трикольор в джоба на сакото си - до сърцето ми. То бе символ на гордост - България и Българското!", написа Димитър Маринов в официалния си профил във Фейсбук. "Откровено и с отворено разбиране приемам критиката и коментарите на тези, които не се съгласиха с действията ми и също на онези, които се съмняват в "истините и фактите" около мен - имат пълното право и нека", продължи Маринов в социалните мрежи.
"И поради това моля (ако е възможно), обръщайки се към всички журналисти, а и сънародници: нека оставим политика, "интерпретации" и минало там, където им е мястото - при политиците, новелистите и в миналото. Моето дело е актьор-творец, баща и съпруг. Аз не разбирам от политика... Аз разбирам и вярвам в мечти, и вдъхновение. Аз желая и се стремя да давам кураж, и предизвиквам дръзновение в младите, следващи своя път и мечти. Да ги уверявам и да им доказвам моето верую - цел, дисциплина, труд и коректност с чувство за отговорност и постоянство. И тогаз успехът е неизбежен, независимо от нивото, на което е постигнат - той е успех. "Капка по капка, вир става!" Нека се ценим и приемаме като хора, каквито сме, и се стремим да бъдем в най- и с най-доброто, а не "кои" сме и "къде" сме - светът е на всички... Аз съм просто човек като всеки друг - с нищо по-различен, освен с талант в определена сфера, над който, чисто и добросъвестно работя, без претенции", написа българският актьор.
https://life.dir.bg/zvezdi/marinov-s...ata-v-minaloto
По-добре от това не може да се каже. Точно такива Човеци успяват в живота и постигат мечтите си. Евала! Да. Може да е с много трудности и препятствия по пътя, но така е много по-сладко. Дай Боже такива хора дс са начело на България. За съжаление тях политиката не ги блазни. Там се вихрят само разни селски тарикати и дребни мошеници. Истински човек с талант и сърце няма как да вирее сред фалша и омразата.
Българинът Георги Христов завършил авиационен институт в Илиноис е изобретил устройство подобряващо летателните качества на самолетите! Изобретението е признато и прието от НАСА!
messi (28-02-2019), borkooo_pz (28-02-2019), kypa (01-03-2019)
Има си талантливи и изобретателни българи...
Браво.
messi (28-02-2019), todor (28-02-2019), Нерегистриран (10), borkooo_pz (28-02-2019), kypa (01-03-2019)
Нерегистриран (2), borkooo_pz (28-02-2019), kypa (01-03-2019)
Ми в чужбина българина е като на чуждо, и гледа да е по внимателен,............да не се набива на очи,.........да не прави издънки.........да спазва правилата......
......а у нас си е в къщи, ..............все ще се намери некой от родата да му оправи бакиите и в КАТ, и в НАП, и на секъде.............................
borkooo_pz (28-02-2019), todor (28-02-2019), kypa (01-03-2019)