Уж ги спирали от движение ама се оказва, че реално не е точно така. Няма нищо което да те спре да си държиш колата през блока плащайки 15лв на година.
Уж ги спирали от движение ама се оказва, че реално не е точно така. Няма нищо което да те спре да си държиш колата през блока плащайки 15лв на година.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-10-2018), todor (15-10-2018), Desi 88 (15-10-2018), Novak (15-10-2018), borkooo_pz (15-10-2018)
Ако собственика е умрял с една клечка кибрит се задейства процедурата по репатриране и рециклиране. Само едната гума лекичко да се припали колкото да има повод да дойде пожарната да напишат протокол.
За кола с 4-500 лв стойността на един гараж е 5-10% от стойността на колата, та по-добре в тая насока да се мисли.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (15-10-2018), Novak (15-10-2018), borkooo_pz (15-10-2018)
Аз имам гараж в кооперацията с надписи че се ползва денонощно, но винаги като отида да излизам с колата има паркирал автомобил. Започва одисеята, обаждам се на общинска полиция, те търсят собственика по телефон и ако го намерят той идва и премества колата. Но ако не го намерят ми телефонират че не са го намерили и не могат друго да направят. Няма санкции, няма паяк и само "нищо не можем да направим"!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-10-2018), Desi 88 (15-10-2018), Fafa (15-10-2018), Novak (15-10-2018), borkooo_pz (15-10-2018)
И аз така бях, но имам и лют съсед по гараж. Един свободен пенсионер, маже им стъклата с блажна боя като му спрат пред гаража, кърти чистички и се оттучиха.
Съседите без гараж водят пунически войни с тези от съседни блок да не паркират на местата около нас.
Друг много ефективен номер, който аз съм пробвала е да ги запуша с моята кола, пред моя гараж и после и да ми потрошат звънеца не излизам да се поместя. Е спирам му бушона на звънеца - да си натискат колкото искат.
Обаче така и не щат да съберат пари да си сложат една бариера или антипаркинг колчета.
Паяк може да викнеш, но за твоя сметка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
О, толкова познато . Моята кола си е спирам зад блока , за нея нямам гараж . Никога не съм посегнала на някой на колата ,само защото уж е спрял на моето място . Миналата седмица , гледам паркирал един мерцедес , уж на запазено място : на сутринта , докато разхождам кучето ми , гледам колата издрана с ключ . Друг съсед се оплака пък че му счупили ,буквално откъснали страничното огледало и не защото на някой му трябва ,огледалото е било поставено върху колата , а просто за предупреждение...И аз така бях, но имам и лют съсед по гараж. Един свободен пенсионер, маже им стъклата с блажна боя като му спрат пред гаража, кърти чистички и се оттучиха.
Съседите без гараж водят пунически войни с тези от съседни блок да не паркират на местата около нас.
Друг много ефективен номер, който аз съм пробвала е да ги запуша с моята кола, пред моя гараж и после и да ми потрошат звънеца не излизам да се поместя. Е спирам му бушона на звънеца - да си натискат колкото искат.
Обаче така и не щат да съберат пари да си сложат една бариера или антипаркинг колчета.
Паяк може да викнеш, но за твоя сметка.
Fafa (15-10-2018), Novak (15-10-2018), borkooo_pz (15-10-2018), kypa (15-10-2018)
Аз пък си имам место което си го знаят съседите и никой не ми спира на мястото...
borkooo_pz (15-10-2018), kypa (15-10-2018)
A колко паркощети годишно имаш? аз съм средно около 3 детайла на кола годишно![]()
borkooo_pz (15-10-2018), kypa (15-10-2018)
Пред къщи стоя една кола 2 години.Точно пред вратата ми .Бабите не можеха да се събират на клюки
.
Никой не ми се обади ,никой не сложи лепенка ,че не и е там мястото -да пред моята врата е ,но е на тротоара .![]()
kypa (15-10-2018)
Тя ако е много на тротоара може да се викнат катаджии и да я приберат. Метър и нещо от вътрешния край на тротоара трябва да има, някъде из Правилника трябва да е писано колко точно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (15-10-2018)
Аз дори очаквах да свалят номерата ,но ,не .
Две години нямаше застраховка.А е и до ДАИ ,и нищо .![]()
kypa (16-10-2018)