и на мен не ми харесва това .....това е индикатора който ползвам кога да слагам отложените ордерите . .
разглеждам графиката и индикатора "бар по бар " , ако цената направи по висок бар а индикатора не го потвърди и направи по-нисък слагам sell stop 2 пипса под бара , ако продължи цената местя и отложената по баровете .
стопа е на обратната страна на бара ( 5 пипса под или над него ) , трейлинг стопа се движи по канала на ЕМА - та това са условията . ако ме изкара със малка печалба а индикатора продължава да рисува по ниски дъна търся пак вход в същата посока , когато започне да рисува по ниски барове обръщам и започвам да гледам за сигнал в обратната посока .
тук последно индика ми е показал да търся само дълги , значи на всеки един пробив на дневен бар трябва да влизам дълги .
ако можеш да направиш един тест на евро/долар и на паунд /долар ще съм ти благодарен , поне да знам дали да си губя времето
идея за стоп - теглиш стоп по бар, затворил над/под предния и в половинката на тялото, която е в посока на движението - ако не го схванеш, ще ти дам картинка
Безплатен обяд няма!
nikolay_diankov_1982 (27-09-2018), kypa (27-09-2018)
nikolay_diankov_1982 (27-09-2018), kypa (27-09-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-09-2018)
Не забравяй, че каквото виждаш ти, го виждат и всички останали ....
А това означава, че сега е момента да се оберат парите на цацата. Това особено много важи за рипъла, който е централизиран, и основната маса от койните ги държи една единствена фирма. Ако ти беше собственик на тази фирма, какво щеше да направиш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (27-09-2018), Marin (27-09-2018), kypa (27-09-2018)
щях да прецакам всичкиНе забравяй, че каквото виждаш ти, го виждат и всички останали ....
А това означава, че сега е момента да се оберат парите на цацата. Това особено много важи за рипъла, който е централизиран, и основната маса от койните ги държи една единствена фирма. Ако ти беше собственик на тази фирма, какво щеше да направиш?
значи не съм инвестирал където трябва , така ли да го разбирам . .
kypa (27-09-2018), nikolay_diankov_1982 (27-09-2018), Нерегистриран (5)
По-скоро опитай се да мислиш като собственика на рипъла. Той има някакви желания и надежди и преследва някакъв план. Ако успееш да го разгадаеш, ще печелиш заедно с него.
Според мене той има желание да си вдигне цената на собствената си криптовалута, за да спечели повече, но това трябва да го направи тайно и незабелязано от общественото мнение. Следователно в момента е в ход някакъв план, но аз лично не мога да го разгадая какъв е той. Със сигурност в дългосрочен план собственика очаква поскъпване на рипъла, но какви финтове ще изиграе в краткосрочен план никой не знае. Всичко зависи от това дали спешно му трябва някакъв кеш или не.
kypa (27-09-2018), nikolay_diankov_1982 (27-09-2018)
kypa (27-09-2018), nikolay_diankov_1982 (27-09-2018)
Всъщност нищо не държи собственика. Държи само рипълите дето не са в обръщение, а те цена нямат и не се продават.Не забравяй, че каквото виждаш ти, го виждат и всички останали ....
Собственика на рипъла е пределно прозрачен и обявява точно колко рипъла пуска в обръщение - всеки месец се пускат по 1 милиард нови рипъли в обръщение - и при тази експанзия на пазара, след като въобще продължава д аима цена рипъла значи е перспективен.
Дянков не се влияй от мненията на околните и си следвай твоя план.
За Марин какво да ти кажа - все едно какво говори, а за Матеев - в този случай с рипъла не е прав, ама никак.
Не, че е сигурно, че си направил добра инвестиция, ама е точно толкова сигурно, колкото и за всяко друго крипто. Даже при рипъла е бая по-сигурно, щото поне е ясно кой стои зад него, докато при повечето шиткойни хич не е ясно колко са играчите и кой за какво си мисли в момента.
kypa (27-09-2018), nikolay_diankov_1982 (27-09-2018), Нерегистриран (2), JIn (27-09-2018)
аз не го трейдвам и нямам стопове , един вид просто съм инвестирал едни пари във нещо . нямам намерение да продавам след месец , два или година . .Не забравяй, че каквото виждаш ти, го виждат и всички останали ....
може да обират парите на цацата ако искат и до 5 цента , въпроса е един ден да има печалба от цялата работа , а това никой не може да го каже дали или няма да има
идеята е ако има пак бум и цените скочат да се изкара някой лев
kypa (27-09-2018)