позитивно изказване от трежъри министъра.. ще пробвам дълго при кабела от 1,3154
Да, ще мине (кебела на 1,40)
Не, няма да мине (кабела на 1,20)
позитивно изказване от трежъри министъра.. ще пробвам дълго при кабела от 1,3154
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
nikolay_diankov_1982 (19-09-2018), kypa (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (19-09-2018), kypa (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018)
писна ми от фейк новини.. ама наистина почва вече да ми писва.. това което трежъри министъра е казал, всъщност не е казал точно това.. просто заглавието е коренно различно от съдържанието..
нямам как човек да се пребори с това.. просто подаряваш пари на Макулите, ясно съзнавайки, че това е кражба, и продължаваш напред.. да се затикнат дано..
затворен кабел на -20 пипа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (19-09-2018), nikolay_diankov_1982 (19-09-2018), Marin (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018)
На кабелют пивотъ ниво е на 1.3118. Някой ако има още късо да има предвид.
На евруту/йена баш пивота е тука на 130.93, ама сигурно няма да прояви желание да запира КУРсо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nikolay_diankov_1982 (19-09-2018), звездоброец (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018)
пуснах още къси на евро/долар , да видим сега кУ бием тая трендка на 4 часа трябва да слезем поне до 1.1635 . . .
.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
зарязвай ги тия новини , виж че само ти бъркат в джоба . .писна ми от фейк новини.. ама наистина почва вече да ми писва.. това което трежъри министъра е казал, всъщност не е казал точно това.. просто заглавието е коренно различно от съдържанието..
нямам как човек да се пребори с това.. просто подаряваш пари на Макулите, ясно съзнавайки, че това е кражба, и продължаваш напред.. да се затикнат дано..
затворен кабел на -20 пипа..
тук един колега вика , " търгувай слуховете и продавай новините "
днес купих и bitcoin cash и litecoin , да видим кво ще излезе след някой друг месец ( година ).
имам и етери , биткойите които ги имах ги обърнах в етери .
kypa (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018), звездоброец (19-09-2018), Нерегистриран (2)
nikolay_diankov_1982 (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018), звездоброец (19-09-2018)
Тоя шиш нали някакви новини го създадоха. Те бяха неочаквани. Някакъв вестник
написал, че Тереза Мей била казала нещо си. Сега еврото пак ще възстанови, но вече
ме извадиха от играта. За капак не можах да пусна дълги от дъното, защото
платформата пак беше със собствено мнение. Сега вече работи, но изпуснах инерцията и няма смисъл.
nikolay_diankov_1982 (19-09-2018), kypa (19-09-2018), звездоброец (19-09-2018), Нерегистриран (2)
отваряй позиции от телефона като не става от платформата . .Тоя шиш нали някакви новини го създадоха. Те бяха неочаквани. Някакъв вестник
написал, че Тереза Мей била казала нещо си. Сега еврото пак ще възстанови, но вече
ме извадиха от играта. За капак не можах да пусна дълги от дъното, защото
платформата пак беше със собствено мнение. Сега вече работи, но изпуснах инерцията и няма смисъл.
kypa (19-09-2018), borkooo_pz (19-09-2018), звездоброец (19-09-2018), Marin (19-09-2018)