Добро утро! То хубаво еврото качва, но този шиш в 4.40 през нощта е
обезсмислил моите сделки. Ако някой може да обясни защо са го направили?
Добро утро! То хубаво еврото качва, но този шиш в 4.40 през нощта е
обезсмислил моите сделки. Ако някой може да обясни защо са го направили?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR (11-09-2018)
REDA (11-09-2018), Нерегистриран (1), Barbaron (11-09-2018), GeorgiRR (11-09-2018), borkooo_pz (11-09-2018), КинО (11-09-2018)
Много лабава реакция при кабелот в 11.30......................очаквах нещо в повеке...................................... ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Защо бе? Я виж какъв хубав импулс имаше надоле, а сега пак нагоре.
Просто не беше точно в 11.30 часа, защото явно не са им верни часовниците на
кралчетата.
Нерегистриран (1)
Дубрутру братя и сестри...какво направихте с туй Йоро - като асансъор е...![]()
![]()
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
REDA (11-09-2018), Marin (11-09-2018), borkooo_pz (11-09-2018), prodi (11-09-2018), Barbaron (12-09-2018)
Аз съм с дълга, но при еврото. Чакам пак някой да се изкаже положително за Брекзита, та покрай кабела и еврото малко да живне.
Иначе от тази нощ съм имал един активиран сел лимит при еврото, но го затворих на 1.16 ръчно, иначе беше с лимит за 80 пипса, но знам ли...сега обърнах посоката и контря, дано да е успешно
Относно кабела, там в случай на сделка ни очаква ръст според мен. Следя го отблизо този кабел, лошо че и еврото по него се води.
Русенски, аз мисля че мож' да тагнем пак долната зона...интересен триъгълни се заформа...Аз съм с дълга, но при еврото. Чакам пак някой да се изкаже положително за Брекзита, та покрай кабела и еврото малко да живне.
Иначе от тази нощ съм имал един активиран сел лимит при еврото, но го затворих на 1.16 ръчно, иначе беше с лимит за 80 пипса, но знам ли...сега обърнах посоката и контря, дано да е успешно![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
REDA (11-09-2018), Нерегистриран (1), Happy68 (11-09-2018), borkooo_pz (11-09-2018), КинО (11-09-2018), Barbaron (12-09-2018)
MAXJOY (11-09-2018), Нерегистриран (1), nikolay_diankov_1982 (11-09-2018), Happy68 (11-09-2018), borkooo_pz (11-09-2018), КинО (11-09-2018), Barbaron (12-09-2018)