Първоначално написано от
Mateev
Марине, не искам да те обидя, но това с големите лотове при случайна игра за мене е с ранг на самоубийство. Дори и да приемем, че интуицията ти има някакво ПМО, то големите лотове не му дават да се реализира. Някакво малко отклонение против тебе и чао. Много хора ти го казваха от форума, но ти не ги послуша. Дори загуби голяма сума пари, но пак продължаваш в същия дух.
Ще ти кажа какво представлява това. Това е ПРИСТРАСТЕНОСТ КЪМ ХАЗАРТА. Колкото и да ми е неприятно, ще ти кажа, че от такава пристрастеност страдаме всички хора в този форум, но твоята е в ОСОБЕННО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.
Само пристрастеноста към нещо (наркотици, алкохол, цигари, форуми, трейдинг) е в състояние да накара човек да повтаря една и съща грешка 100 пъти, въпреки че ясно осъзнава къде греши. Ти си пристрастен към хазарта, и първата стъпка към лечението е да си го признаеш това. Аз също не съм цвете за мирисане. Аз си признавам, че съм пристрастен към форумите. Стигнах дотам, че дори и по време на сватбата на сина си аз киснех във форума, вместо да помагам вън на организацията. И тогава лампичката ми светна ...... А при тебе лампата сигурно е 1000W и би трябвало да грее на пълна мощност, та чак да те изгори ....
Този линк към форума за пристрастените към хазарта не беше заяждане, а приятелска препоръка. Попаднах случайно на този линк благодарение на тебе и изчетох темата за лечението на пристрастените хора. Тя ме накара да осъзная, че аз също си имам собствени пристрастености, с които не мога да се преборя, колкото и да се мъча. Моите пристрастености обаче са от по-евтините и не са заплаха за семейното благосъстояние. При тебе обаче това не е така. Бори се със себе си да се откажеш от тези големи лотове. Търси адреналина някъде другаде, където е по-евтин. Няма как да се отървем от собствените си пристрастености, но поне можем да се опитаме да ги заменим с някакви по-евтини ......