При мен на дългата по EUR/USD ми взе плюсов стоп от 10 пипса, много жалко!
Цял ден чаках, на 2 пипса от стопа падна цената, но все пак!
Явно това евро го разпродават сериозно...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (15-08-2018), kypa (15-08-2018), REDA (15-08-2018), borkooo_pz (15-08-2018), Barbaron (16-08-2018), Нерегистриран (1)
Днес ,не изглежда да го разпродават,а по скоро да затварят къси и да контрят,така или иначе дневния бар мяза на пин бар само, че е твърде малък за да е валиден такъв.Засега ще поизчакам с еврото,да покаже нещо интересно,и ще търся сигнал по друга двойка.Бре много картинки докарали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оф мене за златото най ме е дерт, че някакъв гуру тука от форума, дето е най-спец по златото, кога беше кън 1220 долара беше казал, че не може да пада още, щото имало някаква себестойност.
Та това ми е мъката де, някой дали знае колко е себестойноста на златото. Не, че е важно много, ама с таз цена взех да се притеснявам за заплатите на южноафрикакнските миньори.
gambletrade (15-08-2018), kypa (15-08-2018), REDA (15-08-2018), borkooo_pz (15-08-2018), КинО (15-08-2018), hanuman (15-08-2018), Barbaron (16-08-2018), Нерегистриран (1)
Себестойността на златото банките го определят, А те, както всички видни икономисти о т Лоич знаят, имат право да го превалутират ПО ЗАКОНОф мене за златото най ме е дерт, че някакъв гуру тука от форума, дето е най-спец по златото, кога беше кън 1220 долара беше казал, че не може да пада още, щото имало някаква себестойност.
Та това ми е мъката де, някой дали знае колко е себестойноста на златото. Не, че е важно много, ама с таз цена взех да се притеснявам за заплатите на южноафрикакнските миньори.![]()
Е,какво да станеОф мене за златото най ме е дерт, че някакъв гуру тука от форума, дето е най-спец по златото, кога беше кън 1220 долара беше казал, че не може да пада още, щото имало някаква себестойност.
Та това ми е мъката де, някой дали знае колко е себестойноста на златото. Не, че е важно много, ама с таз цена взех да се притеснявам за заплатите на южноафрикакнските миньори.
,ще се вдигне безработицата в Южна Америка
Като затворят мините !!!!
Някъде четох, че под 1200 за унция - мините за злато губят...Оф мене за златото най ме е дерт, че някакъв гуру тука от форума, дето е най-спец по златото, кога беше кън 1220 долара беше казал, че не може да пада още, щото имало някаква себестойност.
Ми, каква да е себестойността? - Индия е купила .... мба ... няма да си спомня - няколко тона злато към края на юли ....
Пууу, що не ги копирам тези данни - ни нам (не знам) .....
не мога да си обясня защо долара качва мускули, а златото .... и то пада с по-големи темпове ....
borkooo_pz (16-08-2018), Spekulanta (16-08-2018), minkov (16-08-2018), Нерегистриран (1), kypa (17-08-2018)
Spekulanta (16-08-2018), borkooo_pz (16-08-2018), minkov (16-08-2018), Barbaron (16-08-2018), Нерегистриран (1), КинО (16-08-2018), kypa (17-08-2018)