не месечната зона е отделен показател няма я включена в тази версия на индика БП
може да се изчисли и ръчно но трябва да се влезе в сайта на СМЕ да се вземат данните и да се пресметне
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
REDA (15-08-2018), Barbaron (15-08-2018), borkooo_pz (15-08-2018), Нерегистриран (1), kypa (15-08-2018), minkov (15-08-2018), lyubo (15-08-2018), hanuman (15-08-2018), Spekulanta (15-08-2018)
Значи пак мъка за РЕДА.
Тогаз ще разглеждам зоната НКЗ 2 като достигната
дългосрочна цел с възможност за изчерпване на потенциала.
Евентулно нали????)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), Barbaron (15-08-2018), kypa (15-08-2018), minkov (15-08-2018), КинО (15-08-2018), lyubo (15-08-2018), hanuman (15-08-2018), borkooo_pz (15-08-2018), Spekulanta (15-08-2018)
Технически и аз това видях на графиката на по-високите фреймове, но знаеш ли...трудно ми е да си представя спад от няколко фигури за няколко дни без корекция. Да се появи криза някаква, да!
Аз за момента съм с активна покупка от 1.1330, ще видим как ще се развие, стоп на 1.13.
Бенча празнуват, явно Дизела с неговото 1.30 е фалирал. Че и във форума не се регистрира в последните дни!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам що за птица е този Дизел, но има нещо много подозрително в него. След всяка негова изява в полза на дадена валута и тя се срива яко. Преди викаше за долара и тогава евродолар стигна до 1.25. Мина в отбора на еврото и то не спря да пада. Самото евро е в нокаут и всяка идея за дълги е огромен риск.Технически и аз това видях на графиката на по-високите фреймове, но знаеш ли...трудно ми е да си представя спад от няколко фигури за няколко дни без корекция. Да се появи криза някаква, да!
Аз за момента съм с активна покупка от 1.1330, ще видим как ще се развие, стоп на 1.13.
Бенча празнуват, явно Дизела с неговото 1.30 е фалирал. Че и във форума не се регистрира в последните дни!![]()
kypa (15-08-2018)
Айде затворих късите,откакто продадох годишното дъно според думите на дизела,едната къса ми донесе над 220 пипса другата около 100,това добре обаче бонусарката след едно теглене съм на път да я загубя с дълги на долар/йена с меко казано безумен обем както се изразява Матеев.
Еййй докато не вземе на КинО няма да миряса курса!!!
А всички чакаме уж корекция,,,,,,,,![]()
КинО (15-08-2018), Нерегистриран (1), borkooo_pz (15-08-2018), kypa (15-08-2018), Barbaron (16-08-2018)
Най-прилично си чакам тегленето .....
И пРЕДи малко реших да прегледам темите .... къде да местя ..... от АктивАТА и от Бенча .....
А за Корекцията .... по такива нива КОНТРЕЛИТЕ много се накачват .... та гледаме бЪрзи Шишове поне 30 -- 50 пипа през кръглото число .....
МЪ да видим ше ли гледаме и днес такива)
Нерегистриран (1), borkooo_pz (15-08-2018), REDA (15-08-2018), kypa (15-08-2018), Barbaron (16-08-2018)