Много малка част от трейдърите губят и Аз не съм от тях!
Съотношението е пропорционално между губещи и печеливши.
Малка част печелят и Аз съм един оттях!
Звездоброецо, само ти губиш! Стегни се и спри да излагаш форума!
Ако говорех глупости, нямаше да ти излиза пяна на устата при всеки мой постАбе човек, ти не разбра ли, че изглеждаш смешен, когато от позицията на собствения си провален живот съветваш бизнесмен, който цял живот само това е правил - да преценява бизнеси, в които да инвестира. Няма смисъл да ми напомняш за неща, свързани с риска, защото аз съм експерт в тази област. Може да звучи нескромно, но това е голата истина.
Върви да даваш акъли на децата си, защото само те няма да се смеят на некомпетентноста ти.Очевидно има зрънце истина в това, което пиша. По-спокойничко малко. На нашата възраст са противопокзани подобни емоции. Ше си докараш някой инфаркт.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Робота всъщност не е един, а цял комплект от 90 робота. Всеки един от тях си идва с готово настроени параметри - само инсталираш и той заработва. Имаш обаче възможноста да ги променяш, ако поискаш. Също така има методология и инструмент сама да си разработваш твои си роботи, базирани на същия индикатор. Имаш възможност също така да контролираш портфейла от роботи, като можеш да изхвърляш едни или да добавяш други.
Въобще това не е един единствен експерт-робот, а пълeн комплект от инструменти и развойна среда, с която можеш да правиш каквото си искаш. Ако пожелаеш, въобще недей да използваш изпратените от автора 90 стратегии. Разработи си твои, направи си портфейл, и ще си уникална в целия свят. Ако обаче те мързи (защото това е много труд), можеш да ползваш готовите роботи от автора, като той е поел ангажимент на всеки няколко месеца да ти изпраща нов комплект стратегии, оптимизирани с новите данни от този период.
Последна редакция от Mateev : 08-08-2018 на 08:48
borkooo_pz (08-08-2018), kypa (08-08-2018), звездоброец (08-08-2018)
Снощи го разгледах по-подробно ,че искаше регистрация .Робота всъщност не е един, а цял комплект от 90 робота. Всеки един от тях си идва с готово настроени параметри - само инсталираш и той заработва. Имаш обаче възможноста да ги променяш, ако поискаш. Също така има методология и инструмент сама да си разработваш твои си роботи, базирани на същия индикатор. Имаш възможност също така да контролираш портфейла от роботи, като можеш да изхвърляш едни или да добавяш други.
Въобще това не е един единствен експерт-робот, а пълне комплект от инструменти и развойна среда, с която можеш да правиш каквото си искаш. Ако пожелаеш, въобще недей да използваш изпратените от автора 90 стратегии. Разработи си твои, направи си портфейл, и ще си уникална в целия свят. Ако обаче те мързи (защото това е много труд), можеш да ползваш готовите роботи от автора, като той е поел ангажимент на всеки няколко месеца да ти изпраща нов комплект стратегии, оптимизирани с новите данни от този период.
Първо не ми хареса ,че и златото е включено ,но разбрах ,че можеш да махаш ,или добавяш в.двойки .Но пък си мисля ,така не се ли разваля идеята на целият този портфейл ?
Мисля да си купя и аз ,но първо трябва да питам Бенча ,дали разрешават търговия с робот .
Mateev (08-08-2018), kypa (08-08-2018), звездоброец (08-08-2018)
Иска ти се да се почувстваш значим, като даваш акъли на по-умни от тебе хора, но това няма да ти помогне в живота. Опитваш се да помпаш самочувствието си, но поради некомпетентност твоите постинги изглеждат смешни. Съжалявам, но е под моето достойнство да водя спор с тебе за неща, които не ги знаеш и не ги разбираш, но си си въобразил, че си голямата работа. Приеми моите съболезнованя ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-08-2018), Нерегистриран (1)
В последния портфейл няма злато. Има само по 15 стратегии във всяка една от следните валутни двойки: AUDUSD, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD и USDJPY.Снощи го разгледах по-подробно ,че искаше регистрация .
Първо не ми хареса ,че и златото е включено ,но разбрах ,че можеш да махаш ,или добавяш в.двойки .Но пък си мисля ,така не се ли разваля идеята на целият този портфейл ?
Мисля да си купя и аз ,но първо трябва да питам Бенча ,дали разрешават търговия с робот .
Преди да си похарчиш парите те съветвам само да се регистрираш и да не бързаш да купуваш. Регистрираните потребители получават достъп до много повече информация от това, което в момента виждаш на сайта. Изчети внимателно цялата документация и изгледай внимателно всички видеоклипове. Това ще ти отнеме 1-2 дена, но така ще получиш много по-пълна представа с какво се захващаш. Също така ако искаш изчакай поне един месец, за да видиш какво ще се случи при мене. Независимо дали е добро или лошо, аз ще го напиша във форума.
ПП: Не препоръчвам на никого да купува този робот, за да не ме обвинявате после, ако случайно настъпи някой от песимистичните сценарии. Препоръчвам само да се регистрирате и подробно да се запознаете с новополучената информация, а след това нека всеки сам да си взема решение и сам да си носи отговорност за доброто или лошото, което ще му се случи.
За бизнесите не говорим. Не съм бизнесмен и няма да бъда. Виж в трейдинга съм експерт. ОТ ТОВА ЖИВЕЯ, вече години наред...когато достигнеш същото ниво в трейдинга, тогава и ще ти обърна подобаващо внимание. А дотогава, дотогава си поредното уонаби, което подскача при всяко ново прозрениеИска ти се да се почувстваш значим, като даваш акъли на по-умни от тебе хора, но това няма да ти помогне в живота. Опитваш се да помпаш самочувствието си, но поради некомпетентност твоите постинги изглеждат смешни. Съжалявам, но е под моето достойнство да водя спор с тебе за неща, които не ги знаеш и не ги разбираш, но си си въобразил, че си голямата работа. Приеми моите съболезнованя ......Примерът с обувките ма Нушич ти пасва перфектно
Живей си, спирам да се присмивам на глупостите ти
И последно. Не съм подценявал интелекта ти досега. Очевидно съм грешал. Само изключително елементарен човек би прибягнал до лични нападки, когато му залипсват аргументи.
Последна редакция от gambletrade : 08-08-2018 на 08:16
Регистрация си направих ,понеже нямаше как по-подробно да ги разгледам .И съм се уговорила с българина ,за който бях споменала ,че се занимава точно с тези разработки. и да си каже мнението като специалист ./Не ,че няма да го купя ,но ... /Разчитам на него да ми помогне ,ако не успея да се справяВ последния портфейл няма злато. Има само по 15 стратегии във всяка една от следните валутни двойки: AUDUSD, EURJPY, EURUSD, GBPUSD, USDCAD и USDJPY.
Преди да си похарчиш парите те съветвам само да се регистрираш и да не бързаш да купуваш. Регистрираните потребители получават достъп до много повече информация от това, което в момента виждаш на сайта. Изчети внимателно цялата документация и изгледай внимателно всички видеоклипове. Това ще ти отнеме 1-2 дена, но така ще получиш много по-пълна представа с какво се захващаш. Също така ако искаш изчакай поне един месец, за да видиш какво ще се случи при мене. Независимо дали е добро или лошо, аз ще го напиша във форума.
ПП: Не препоръчвам на никого да купува този робот, за да не ме обвинявате после, ако случайно настъпи някой от песимистичните сценарии. Препоръчвам само да се регистрирате и подробно да се запознаете с новополучената информация, а след това нека всеки сам да си взема решение и сам да си носи отговорност за доброто или лошото, което ще му се случи..
kypa (08-08-2018), звездоброец (08-08-2018)
Мateev, каква доходност се рекламира, че може да постигне тоя робот с многото стратегии? Естествено от тест, но тая информация казва много![]()
borkooo_pz (08-08-2018)
Доходноста на последния портфейл на исторически тестове е около 120% в годишен план. Ясно е, че в бъдещето ще е по-ниска, но колко точно - ами ще почакаме и ще видим. Дори и да падне до 50%, пак ще си струва. Ще си струва и дори и да падне до 10% - пак ще е по-добро от лихвите по банките, и пак робота ще се изплати за по-малко от една година. Всеки един бизнесмен ще подскача от радост, ако бизнеса му се изплаща за 1 година.
Тука в този форум обаче не са се събрали бизнесмени, които да са доволни на 10%, а хора, които мечтаят за стотици и хиляди проценти възвръщаемост. Е този робот не е баш такъв, но във всички случаи е по-добър от това, което досега съм го постигал с ръчна търговия.
Това, че не обещават стотици или даже хиляди проценти доходност е добър показал. Ясно е че реално няма да се стигне и до толкова проценти, но поне знаеш че риска е премерен и се разчита на повече превъртят обем. Броя сделки се очаква да е голям месечно нали?
borkooo_pz (08-08-2018), kypa (08-08-2018)