А бе и при покера има много доза късмет.....ако никога не ти идват карти.....а това не зависи от тебе.....дори да си много добър...какво може да направиш?
А бе и при покера има много доза късмет.....ако никога не ти идват карти.....а това не зависи от тебе.....дори да си много добър...какво може да направиш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми няма да влизаш да играеш, това може да направиш, както при форекса е, като незнаеш какво правиш,по-добре недей търгува
пак казвам ,че то никога не може да си сигурен,дори да си мислиш че знаеш какво правиш............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами винаги ти трябва доза шанс и късмет във всяко едно нещо, но ако тотално не знаеш какво правиш, никога няма да печелиш
Как е момци
Аз се постригах и направих и една тренировка. Сега мисля 15 минути да полегна и после да видя ще има ли за заработване
Ред и дисциплина = движение напред !!!
Oleg, фитнесче ли удари ? .... аз сега отивам да направя едно, айде чао от мен
.................................................. .............................
така така..........аз минавам директно на частта с дрямката........................ ;д
Не тренираш ли нещо ти или повече на дрямката отделяш внимание
.................................................. .................................................. .........................
Че то и дрямката е тренировка, ама пасивна................................................... ...................
Почивката е най-полезното нещо, но преди това трябва да си се натоварил доста
.................................................. ....................