фицката,
да откриеш сметка на LMAX
сори за любопинтата намеса ама знаеш колко кинти ти трябват нали![]()
фицката,
сори за любопинтата намеса ама знаеш колко кинти ти трябват нали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама тези 20-30 к първо докато ги събереш.....трябва да минеш по трудния път........................
----------
е Колко са да теглиш по 20-30 к на няколко месеца от някой голям брокер.....има такива които искат по 20 к депозит....остава и да не ти ги върнат като си ги поискаш.... :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката,
сори за любопинтата намеса ама знаеш колко кинти ти трябват нали
за тия ли смешковци стана дума
http://www.lmax.com/
Могат да ме заинтерисуват само ако има възможност за бифор търговия при тях
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Фицка,Ама тези 20-30 к първо докато ги събереш.....трябва да минеш по трудния път........................
----------
е Колко са да теглиш по 20-30 к на няколко месеца от някой голям брокер.....има такива които искат по 20 к депозит....остава и да не ти ги върнат като си ги поискаш.... :д
виж къде си попаднал.....
и с 30к,няма да излезе сметката...( съгласен-много хора могат да ги закарат до 100к)...друга е идеята...
Коце-сърце трябва да имаш бате.....,ако знаеш къде има разпиляни $ -да дойда да събираме ....![]()
Знам, знамзатова питам в темата на БМФН какви са условията и как става
----------
Теглил съм доста от Алпари, но никога сума по голяма от 1000 $Почнаха много да заплашват с данъчни
и платформата бе "трудно управляема"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз знам къде съм, ама цял ден сам не е лесноА и защо да не се съчетае полезното за мен, с полезното за някой
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката,
В темата на БМФН
също съм писала ..........................
.................................................. ...
И такива случаи има в историятаАма тези 20-30 к първо докато ги събереш.....трябва да минеш по трудния път........................
----------
е Колко са да теглиш по 20-30 к на няколко месеца от някой голям брокер.....има такива които искат по 20 к депозит....остава и да не ти ги върнат като си ги поискаш.... :дЩе разберете, че посредници не са нужни и ФОРЕКС пазара е краста от която можеш да живееш нормално, НО НЕ И ДА ЗАБОГАТЕЕШ
Дано не е късно
![]()
Зощо Фицка, по това което пишеш съдя, че се справяш доста добре, но пък има и значение какво разбираш под зобогатяване, ти само с форекс ли се занимаваш или си имаш и някакъв друг доход.