Вчера вечерта заплатих 760$ за системата от мултивалутни портфейлни роботи и тази сутрин към 5:30 получих мейл с линк за Download и ключове за 3 лиценза. Гледам на линка, че ми е дал права и за 3 лиценза на Антимартингейл робота, с който уж бързо се удвоява акаунта.
На мене обаче са ми интересни мултивалутните роботи (над 200 броя), както и самата помощна програма, с помощта на която мога сам да си генерирам стратегия за произволен финансов инструмент. По-скоро той робота е един, а различните стратегии представляват различни комплекти параметри, които се натрупват в една база данни.
Автора на робота се е концентрирал само около основните валутни двойки, но остават неизследвани стотици други финансови инструменти, в които също според мене има много хляб. Има например CFD-та и индекси, които са доста по-волатилни от FOREX-а, и при които доста по-бързо може да се натрупа добра печалба.
Въобще - намерих си играчка за възрастни, и сега запрятам ръкави и започвам да си играя с нея. Между другото още вчера си подготвих и сървър, на който ще живеят търговските MetaTrader-и. Мисля да наслагам десетки такива и с копираяне да разпращам сделките по всеки един от тях. Сървъра е с 4 процесора с общо 64 ядра и 128GB RAM, така че спокойно ще издържи паралелната работа на 60 MetaTrader-a.
ПП: Имам и втори такъв сървър със същите параметри, така че ако някой друг от форума поиска да направи същото, мога да му го продам изгодно.