Мей: Тръмп ми каза да съдя ЕС вместо да преговарям
Бах мааму...
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/mej-...ws_685019.html
© Actualno.com
Мей: Тръмп ми каза да съдя ЕС вместо да преговарям
Бах мааму...
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/mej-...ws_685019.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Някои просто си направиха едни големи пари от цялата тази ситуация ...пък брекзита ще видим какво ще стане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-07-2018), borkooo_pz (17-07-2018)
Е то това основната идея - малко хора да вземат по малко от много хора и да съберат по много. Даже принципа е водещ като цяло за смисъла на политиката, не само за Брейкзитъ.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (17-07-2018), borkooo_pz (17-07-2018), kircho (18-07-2018)
Нерегистриран (5)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (17-07-2018), emoyambol (17-07-2018), kypa (17-07-2018)
Мисля си ,че англичанките се усетиха навреме за ЕС
Вече не е това ,което е било .
Та той и сега си е пред разпад .
Опитват се " уж да го разширяват " ,но като че ли това е отчаян опит .
Министъра на отбраната от правителството на Мей е подал оставка.
Fafa (17-07-2018), Нерегистриран (6)
Когато гласуваха на референдума беше 1. 50..... Защо да не върнат почти цялото движение?
Ама не знам какво са замислили де?
emoyambol (17-07-2018), kypa (17-07-2018), borkooo_pz (17-07-2018)
Fafa (17-07-2018), kypa (17-07-2018), borkooo_pz (17-07-2018), Нерегистриран (3)