Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (14)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (14), kypa (22-06-2018)
Считаният от мнозина за аутсайдер на собственото си домашно Световно първенство по футбол тим на Русия на практика е първият осминафиналист на Мондиал 2018, след като воденият от Станислав Черчесов отбор стигна до категорична победа с 3:1 над Египет в мач, изхвърлил Мохамед Салах и компаия от надпреварата.
Гледах по новините какво ликуване е било в Русия по този повод - напомни ми нашето преди повече от 25- години покрай успехите на адаша Стоичков и компания...
Прочети още : https://www.actualno.com/football/ru...ws_680547.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Вчера Ким в Пекин, днес Мун-дже в Москва за преговори
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (22-06-2018)
Добре ва кирчо нали постоянно плюеш по така наричаните от теб "западни боклуци "
После пишеш че само Запада губи от санкциите ...
Сега пък простотията налагала санкции на Русия
Ами нали само "западните боклуци" губят ... , в този ред на мисли санкциите лично теб не те ли устройват
Или и ти вече не знаеш какво говориш![]()
Нерегистриран (13), kypa (22-06-2018)
Живко може да съм по малък от теб но никога не съм сеДобре ва кирчо нали постоянно плюеш по така наричаните от теб "западни боклуци "
После пишеш че само Запада губи от санкциите ...
Сега пък простотията налагала санкции на Русия
Ами нали само "западните боклуци" губят ... , в този ред на мисли санкциите лично теб не те ли устройват
Или и ти вече не знаеш какво говориш
радвал на чуждо нещастие нито плащам данък обществено
мнение мога да отговарям на всички въпроси достойно без
да ме е срам ако съм сгрешил
Няма за какво да ме устройват санкциите срещу Русия
не губя лично аз
Нерегистриран (14), kypa (22-06-2018)
Като гледам външните политики на Путин и Тръмп не ми се вярва да си
стискат ръцете но всичко е възможно както колегата специално в тази
тема където не му е през сърце Русия но виждам тайни обожатели
щом му се лайкват толкова много не регистрирани потребители
явно е започнал да пише по смислени постове като този
Нерегистриран (5), kypa (22-06-2018)
Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да се срещне с руския си колега Владимир Путин през месец юли, съобщи Bloomberg. Има два варианта на срещата - единият преди срещата на върха на НАТО, която ще се проведе в Брюксел на 11-12 юли или след посещението на Тръмп във Великобритания на 13 юли.
Прочети още : https://www.actualno.com/america/try...ws_681028.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (22-06-2018)
Да планираш е едно но да ли ще има среща е друго
Путин е културен мъж ако го поканят сигурно ще отиде
kypa (22-06-2018), Нерегистриран (2)
Дано се срещнат и отношенията да се позатоплят.............................. ........................
kypa (22-06-2018)