Еврото си пада свободно от сутринта по план.Дано стигне до 1.2990 за да купя оттам
Разбира се скалп 10-20 пипса,не очаквам големи таргети от дълги веднага![]()
Еврото си пада свободно от сутринта по план.Дано стигне до 1.2990 за да купя оттам
Разбира се скалп 10-20 пипса,не очаквам големи таргети от дълги веднага![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уаууу, айде меци!
Ейй, като ви четях, аха-аха, и аз да се набутам с дълги. Ама те за мааалко се отлагат. Сега местим стопчето, докато ми го бутнат...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ивче, да бяхме пуснали някои и сме прибрали по нещичко,.
Едно е да си пуснеш позицията в момента на влизане в сделка, още повече, че бяхме в зона, в която и дългите и късите бяха актуални.
А ти защо тогава не пусна, а като излезе на плюсче се престраши.
П.с.Отговарям, защото се припознавам при тия с дългите.
А аз за 20 пипса за които влязох си взех една половинка и плюс още една половинка ударен стоп на плюс 3.
Що бе, Новаче, аз отдавна съм на плюсче. Само че беше мъничко. После пък отиде на минус, ама устисках, не затворих. Сега е по-солидно, та и да ми го бутнат, ми е все тая. Има какво да прибера в кошничката. Честно казано,като тръгна нагоре се колебаех дали да не затворя и да пусна дългите. Бях много напрегната да умувам, че да пиша тук. Стопчето ми беше на 3120 и нъл съ сещаш че като отиде за малко на минус, хич не ми беше до форума. Само гледах дали ще ми оцелее.Ивче, да бяхме пуснали някои и сме прибрали по нещичко,.
Едно е да си пуснеш позицията в момента на влизане в сделка, още повече, че бяхме в зона, в която и дългите и късите бяха актуални.
А ти защо тогава не пусна, а като излезе на плюсче се престраши.
П.с.Отговарям, защото се припознавам при тия с дългите.
А аз за 20 пипса за които влязох си взех една половинка и плюс още една половинка ударен стоп на плюс 3.Иначе позицията ми е от 6 сутринта - ама много подскоци, много нещо. Тренирам си нервите да я гледам дали ще излезе
Стопчето ми е на 3083 - последното връхче на 5-минутката. Ако ми го бутнат - бутнат ми го. Пак ще ми остане за прибиране.
Последна редакция от ivaceda : 18-09-2012 на 12:11
Пренебрежителното ти и самодоволно тонче към съфорумците ти не ми хареса.
Не ме вълнува твоята кошница, не те вълнувал форума пък ни четеш и се чудиш права ли си не си ли и кои ще познаят дългите или късите.
че си устискала и си доволна от себе си, но това не значи че другите имат от какво да се оплакват.
Пренебрежителното ти и самодоволно тонче към съфорумците ти не ми хареса.
Не ме вълнува твоята кошница, не те вълнувал форума пък ни четеш и се чудиш права ли си не си ли и кои ще познаят дългите или късите.
че си устискала и си доволна от себе си, но това не значи че другите имат от какво да се оплакват.
Аз мойто съм си го изплющял в подписа, та да ни съ налага да съ обяснявам
Даже като кликнеш на банерчето, отиваш в подробностите около сметката
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ти май искаш да се вкараш , че и мен покрай себе си, в някакъв измислен от теб самата филм. Съзирам тук провокация за търкал. Ама не си познала , Новак. Няма да вляза с теб в разпра за глупости, дето ги има само в твоето развинтено въображение.Пренебрежителното ти и самодоволно тонче към съфорумците ти не ми хареса.
А за "устискването", нали за това сме тук, всеки да сподели какво е направил, как е постъпил. Ако ти си прибрала от дългите, за какво се дразниш? Евала ти, че ти стиска по този начин да играеш. Аз от два дни изпробвам една чисто моя си стратегия (искам да кажа, че аз си я прозрях, пък може някъде да я има описана, не знам) - затова не затворих късите. Засега дава хубав резултат, да видим нататък.
Просто подозирам, че засега движението нагоре е свършено. Ако третата вълна е приключена и сега се развива четвърта, може би ще видим пропадане до 2954, а впоследствие до 2860. Което не означава, че няма да има пак на север. Само че ще почакаме повечко.
А може и оттук да тръгне да връща и да ми бутне стопчето и да ми прибере половината печалбичка.Казва ли ти някой...
Последна редакция от ivaceda : 18-09-2012 на 12:27