Как да разбирам говоренето ти в мн. число - ти лично мнение имаш ли или ти е необходимо да се слагаш все при някой в кюпа.
дай сега газ по клавиатурата реплика на всеки мой пост![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (2), kypa (15-05-2018)
В множествено число обобщавам всички русофили , които са еталон за обективност от световна величина ...
Въпреки че използвах мн.число за съжаление не принадлежа към тази величествена група
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (15-05-2018)
И къде е връзката между русофилството и цитираните от мен Георги Дренчев и вътрешния министър.
А от днес според общината блокадата е транспортна- а те са от твоята партия Герб, та да не каже някой нещо - вечното Путин и русофилите са виновни и затова се оплакват.
Параноясал си на тема Путин и Русия- не е здравословно виждаш ги навсякъде.
kypa (15-05-2018), Нерегистриран (1)
Друго е да виждаш на всякъде Боковци и гербаджииИ къде е връзката между русофилството и цитираните от мен Георги Дренчев и вътрешния министър.
А от днес според общината блокадата е транспортна- а те са от твоята партия Герб, та да не каже някой нещо - вечното Путин и русофилите са виновни и затова се оплакват.
Параноясал си на тема Путин и Русия- не е здравословно виждаш ги навсякъде.
Ти възхваляваш всичко руско и Путина , но иначе аз съм параноясъл на тази тема
Аз само акцентирам понякога върху някои.... да ги наречем комични изказвания - като например да имаш двата полета с руски авиокомпании, и да направиш генералния извод, , че нямало европейска авиокомпания, която да се опре на руските, нищо че не си пътувала с болшинството от европейските![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-05-2018), Нерегистриран (1), 4ono (16-05-2018), borkooo_pz (16-05-2018)
Живко не се сърди но много пътя ние българитеДруго е да виждаш на всякъде Боковци и гербаджии
Аз само акцентирам понякога върху някои.... да ги наречем комични изказвания - като например да имаш двата полета с руски авиокомпании, и да направиш генералния извод, , че нямало европейска авиокомпания, която да се опре на руските, нищо че не си пътувала с болшинството от европейските
бягаме от дъжда и попадаме на градушка според
теб защо българите не се сражаваха рамо до рамо
с турците по време на Руско турската воина
kypa (15-05-2018)
Тиквоча не се е изказвал геройски за постиженията на Партията скоро, сигурно затишие пред буря.![]()
А бат Влад пич, нормално да му се радват хората, ей го днеска Камаз карал по новия мост.Радва пропагандичката, предната с кораба беше по-яка обаче:
https://youtu.be/1QMmM49XS7c?t=38s
Руските авиокомпании от скоро са във възход и тепърва се борят за дял в европейския пазар, тъй че би било нормално да оставят по-добри впечатления от европейските. Отделно дето сигурно 3/4 от пилотите са бивши военни свикнали да кацат при почти извънземни условия на всякакъв вид повърхности.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kircho (16-05-2018), Нерегистриран (1), borkooo_pz (16-05-2018)
Зает в момента много зает сега се мъчи да стане новияТиквоча не се е изказвал геройски за постиженията на Партията скоро, сигурно затишие пред буря.
Балкански лидер а за в бъдеще защо не Европейски
Нерегистриран (7), kypa (16-05-2018)
Абе той изтребител пилотира че Камаза бял кахър по важнотоА бат Влад пич, нормално да му се радват хората, ей го днеска Камаз карал по новия мост. Радва пропагандичката, предната с кораба беше по-яка обаче:
https://youtu.be/1QMmM49XS7c?t=38s
за тоя мост 19 км построен за 2,3 год рашките да не ни пързалят
kypa (16-05-2018), Нерегистриран (5)
Бате Бойко днеска е във вихъра си, ще има бая бисери да гледаме.
Първите хора дето строили мост на това място били германците през 40-те години. После съвецката власт като освободили територията от фашизъма спрели строежа.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kircho (16-05-2018), borkooo_pz (16-05-2018)
Пропускаш частното училище, завърти грамофонната плоча.Друго е да виждаш на всякъде Боковци и гербаджии
Аз само акцентирам понякога върху някои.... да ги наречем комични изказвания - като например да имаш двата полета с руски авиокомпании, и да направиш генералния извод, , че нямало европейска авиокомпания, която да се опре на руските, нищо че не си пътувала с болшинството от европейските
А колкото аз съм пътувала ти само си си мечтал.
Не виждам навсякъде- в теб виждам,
Но ти нали все гледаш нещо така общо да говориш.
kircho (16-05-2018)