kircho тази вечер си превишил дозата ми се струва
...................
...................
kircho тази вечер си превишил дозата ми се струва
...................
...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
4ono (27-04-2018), Нерегистриран (1)
Значи тези които са гласували за БСП са неграмотни ами ти дето си училТака я построи , че накрая фалирахме! Много си неграмотен бре Киртак! Във всяко изречение по 3-4 грешки. Да не си от избирателите на РадИв. Най неграмотните са гласували за РаДИВ и Орешко. 52% от малоумниците са гласували за БСП величия. БСП отново спечели изборите в клас ТЪПАНАР!
през 70 год и си станал водач на МПС щото нищо не става друго и неси преписваи заслугата
че си открил топлата вода
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (28-04-2018)
Значи тези които са гласували за БСП са неграмотни ами ти дето си училТака я построи , че накрая фалирахме! Много си неграмотен бре Киртак! Във всяко изречение по 3-4 грешки. Да не си от избирателите на РадИв. Най неграмотните са гласували за РаДИВ и Орешко. 52% от малоумниците са гласували за БСП величия. БСП отново спечели изборите в клас ТЪПАНАР!
през 70 год и си станал водач на МПС щото нищо не става друго и неси преписваи заслугата
че си открил топлата вода
Нерегистриран (1), pablo (28-04-2018)
Съжалявам Киртак, че си бедна църковна мишка. Наследствените имоти по майчина линия са от дядо ми, който е имал 80 д/ка лозя и собствен винпром. Комунягите са му ги взели(национализирали) и сега си ги върнахме, заедно с няколко сгради. Магазина пък ми го подари Жан Виденов.
Участвахме в търг за приватизация, по право(на майка ми) като дългогодишен работник. Имаше такава законова възможност. Цената му беше 2 милиона през 1994 г. Тъй като това бяха доста пари успяхме да уредим разсрочено плащане за 10г и внесохме 300 000 лв първоначална вноска. Платихме още 2 годишни вноски по 170 000 лв и през 1997 г Жан Виденов и Румен Гечев ни го подариха като с хиперинфлацията обезцениха парите както и кредита ми. Съкратиха ме и ми бройха 3 заплати 1 350 000 с които погасих вноските и придобих този магазин. От 1 Април реших да не пътувам повече, защото какво да ги правя тези пари??? Да затварям буркани ли? Сега по цял ден си цъкам форекс в офиса и като се обади някой платежоспособен за акъл, тогава пътувам срещу някое кайме. Ето 1 месец не пътувам да давам акъл(на едни хитреци дето не искат да си плащат) и вчера ми се обаждат...сгащили ги с нередовни документи и им конфискували стока за 12 000 евра.
Бедни не ебем , че се раждат сиромаси.
Последна редакция от 4ono : 27-04-2018 на 05:22
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
jivko78 (27-04-2018), Нерегистриран (8)
РАДВАМ се за теб от всичко написано по горе наи доброто е че са те съкратили иначе сигорно още щеше да ходишСъжалявам Киртак, че си бедна църковна мишка. Наследствените имоти по майчина линия са от дядо ми, който е имал 80 д/ка лозя и собствен винпром. Комунягите са му ги взели(национализирали) и сега си ги върнахме, заедно с няколко сгради. Магазина пък ми го подари Жан Виденов.
Участвахме в търг за приватизация, по право(на майка ми) като дългогодишен работник. Имаше такава законова възможност. Цената му беше 2 милиона през 1994 г. Тъй като това бяха доста пари успяхме да уредим разсрочено плащане на 10г и внесохме 300 000 лв първоначална вноска. Платихме още 2 годишни вноски по 170 000 лв и през 1997 г Жан Виденов и Румен Гечев ни го подариха като с хиперинфлацията обезцениха парите както и кредита ми. Съкратиха ме и ми бройха 3 заплати 1 350 000 с които погасих вноските и придобих този магазин. От 1 Април реших да не пътувам повече, защото какво да ги правя тези пари??? Да затварям буркани ли? Сега по цял ден си цъкам форекс в офиса и като се обади някой за акъл, тогава пътувам срещу някое кайме. Иначе бедни не ебем , че се раждат сиромаси.
да им подгъзуваш за това съветвам другите да работят само за себеси и аз пътувам като свърша парите вземам
кубчетата на Рубик за няколко часа и готово беден съм ама за много затова ти предложех някои работна вечеря
Нерегистриран (3), pablo (28-04-2018)
Ех, Фандъкова, току що поставените плочки не можаха и 6 месеца председателства за издържат да не се излагаме пред чужденците. Лилка сланинка какво ли мисли по въпроса.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (1), kypa (30-04-2018)
Еврокомисар: България ще е следващият член на ерозоната
Аре, искаме 1 лев 3 евро и да оправяме положението...![]()
Дано Бати Боико да се вслуша в здравия разум на нашия колега Чоно
и да започне да копува по евтина газ от запада не от Русия
Нерегистриран (16), babaMETZA (29-04-2018)
И това време ще дойде. Европа намериха огромни находища в Средиземно море и е въпрос на време газта да поевтинее драстично. Кирчо, като си толкова активен писател по темите във форума, защо не се запишеш да изкараш първи клас да те научат на правопис. Много неграмотно пишеш. Пише се кУпува а не кОпува. Хайде да речем че Запада се пише с главна буква, но не си натиснал както трябва шифта от бързане. Случва се.
Последна редакция от 4ono : 29-04-2018 на 19:53
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Нерегистриран (1)