Фейки сетъпа пак ще се повторя е формация от вътрешен бар и фейки пробив. Фейки пробива може да е един бар т.е. пин бар или както сме свидетели тука два бара единия затвори под вътрешния бар и после в петък цената върна в вътрешния бар. Нещо повече петъчния бар е и поглъщаш бар. Като се вземи в предвид че всичко това се случва в зоната на подкрепата в рейнджов пазар всичко говореше за нагоре. Фейки сетъпа има няколко възможности за вход. Единия пазарен. Втория с пробиване на вътрешния бар и третия най-консервативния с напускане на бара майка. Аз влизах пазарен докато един ден пазара не ми зашлеви един шамар. А аз най-много мразя да надуша посоката и пазара да ми отнесе Стопа и да тръгне на където съм предвидил. Когато ми отнесе Стопа пуснах друга поръчка с пробив на вътрешния бар и се получи. И така от тогава се зарекоха този сетъп да го играя с пробив на вътрешния бар и стоп под бара майка. Щото стоп под дъното на пин бара или в случая най-добрите ниската цена от петък става много голям и отношение стоп таргет вече се променя много. Та в случая вътрешния бар е с върху 1.23143. Слагам един пин за да напусне бара и 3 пипа спред и се получава 1.23183. Стопа дъното на бара майка 1.22535 минус спредът 1.22500. аз казах и пак ще повторя нямам време да стоя пред графиките затова търгувам по дневната. Ако имах време щях да използвам друг вход. На Н4 има един рендж завършващ с един голям красив пин бар който е бичи. Входа щеше да бъде около средата на опашката на този пин и Стопа под Пина. Ама здраве да е входа ми е малко консервативен ама съм по спокоен. Надявам се да съм бил ясен и разбран от всички.