Защо така си мислиш........работил ли си по времето на соца..........тогава се построиха най големите предприятия на българия, които след туй някой си ги припознаха като бащиния и ги нарязаха на скрап........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2)
Либертарианците имат сходни виждания с анархистите почти идентични!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2)
Да и в най-големите предприятия на 1 работещ се падаше поне по 1, които скатава и на тия 2-мата по един началник син на борец против фашизма ...
Никой нормален собственик не би го допуснал , но в държавното предприятие може , само и само да има работа за всички...
Не не съм работил във време оно, но съм работил с доста по-възрастни от мен колеги, които са работили в големи предприятия по време на соца, и като знам , те самите колко "работливи" бяха , че и се оплакваха , че сега работата им била много![]()
Като се сетя и за всички "шашми" както ги наричаха, за които разказваха, че са били правени по онова време![]()
Нерегистриран (1)
Не съм с такива впечатления.........аз работих доста години в соца и знам за какво иде реч...........сега администрацията е в пъти в сравнение с тогава.......сега нямаме и нормални собственици........кодекса на труда никъде не се спазва........та не ми хвали сегашните чорбаджии...........Да и в най-големите предприятия на 1 работещ се падаше поне по 1, които скатава и на тия 2-мата по един началник син на борец против фашизма ...
Никой нормален собственик не би го допуснал , но в държавното предприятие може , само и само да има работа за всички...
Не не съм работил във време оно, но съм работил с доста по-възрастни от мен колеги, които са работили в големи предприятия по време на соца, и като знам , те самите колко "работливи" бяха , че и се оплакваха , че сега работата им била много![]()
Като се сетя и за всички "шашми" както ги наричаха, за които разказваха, че са били правени по онова време
Нерегистриран (4)
аз сегашни "чорбаджии" както ги наричаш не ги хваля , понеже болшинството от сегашните крупни бизнесмени са необразовани малоумници , които започнаха своя бизнес по време на масовата и касовата приватизация, че и преди това с получените куфарчета с париНе съм с такива впечатления.........аз работих доста години в соца и знам за какво иде реч...........сега администрацията е в пъти в сравнение с тогава.......сега нямаме и нормални собственици........кодекса на труда никъде не се спазва........та не ми хвали сегашните чорбаджии...........
Но има и хора кадърни, който започнаха от малко и постигнаха много ....а по време на соца няма такива
А ти с какви впечатления не знам ... но има една приказка - аз на к...ра си ли да вярвам или на тъпана дето бие, че Марийка била девствена
Нали ги знам "работливите" работници от времето на соца - виждал съм ги лично как работят в сегашно време...не е ми е нужно повече
Нерегистриран (1)
Можеш ли да дадеш пример за някои кадърен които е започнал с малко и е постигнал многоаз сегашни "чорбаджии" както ги наричаш не ги хваля , понеже болшинството от сегашните крупни бизнесмени са необразовани малоумници , които започнаха своя бизнес по време на масовата и касовата приватизация, че и преди това с получените куфарчета с пари
Но има и хора кадърни, който започнаха от малко и постигнаха много ....а по време на соца няма такива
А ти с какви впечатления не знам ... но има една приказка - аз на к...ра си ли да вярвам или на тъпана дето бие, че Марийка била девствена
Нали ги знам "работливите" работници от времето на соца - виждал съм ги лично как работят в сегашно време...не е ми е нужно повече
Някои не стартирал с куфарче????
Нерегистриран (2)
Тези стартиралите с куфарче са комунистически възпитаници от времето на любимия ти Тодор Живков и комунистическия строй
Това поражда въпроса защо плюеш постоянно по българския бизнес
Все пак те идват от твоето любимо време
Нерегистриран (4)
Да те са комунистически възпитаници и предатели на Т. Живков и комунистическия строй!!! Днешните ЕНИЧАРИ.
Сега ще ми дадеш ли пример за някои кадърен започнал с малко и постигнал много без куфарче.
Нерегистриран (2)
Аз таковата... за момент само де, ама за момент, се сетих, че видях една реклама в тивилизура "ФЕРМЕР СИ ТЪРСИ ЖЕНА"
Влез в интернет и търси
Чакаме да кажеш коя от фирмите на Бойко охранява Лукойл , и затова последните не плащали данъци - точно и конкретно коя е фирмата и от кога охранява
Чакаме да кажеш и по кой закон банките могат да превалутират кредита в която валута си решат, и то когато си решат
Та като вземеш да отговаряш на въпроси, тогава може да задаваш свои![]()
Нерегистриран (5)