аз предпочитам да няма спред пък............................................ ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен не ме бърка, че е една седмица превода. Какво от това?
А тази сметка в подписа ми не е реклама, а е моя ПАМ сметка. От бонусната на инстата изтеглих миналата седмица 100$ и с 40 от тях открих тази сметка, да видим какво ще излезе
Като кликнеш на банера, отиваш в моята сметка, където можеш да ми следиш сделките.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
hanuman (16-09-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За това са лимит ордерите. Като искаш селл ордер, може да натиснеш бутона sell ask, и ще ти изпълне или на тази или на по-добра цена. А слипиджа, може да бъде само в твоя полза, ако има такъв.Oleg, Ти тоя пип го приемаш за загуба. Аз пък гледам на него просто като пропусната полза. И хич не го мисля. Ако съм при брокер с 1 пип спред, но ме рекотира постоянно и ми изяжда по 5 пипа на сделка, кел файда?
Предпочитам 1 пип по-голям спред, но като си пусна ордера, да се изпънява на цената, на която съм го пуснал.
Не бъркат сметките, а профита е по-нисък. Има огромна разлика.
greedy ти даде много добър пример.
----------
----------------------------------------------------------
Не бяха баш те пионерите. Имаше Елана, Карол, СТС, ПК, Традер.бг ..... СТС на Матеев бе в апогея си. Аз също започнах тогава. Но не съм оставал само на форекса. Имал съм прилични "сезони", дето основната ми работа ряпа да яде. Но никога не съм я изоставял. И не знам дали това не ми е грешката.Това беше далечната 2005 година, че дори и по-рано с демото. Тогава те бяха пионерите в тази област и май нямаше други. Не знам, не помня.
А самото зарибяване стана със спечелването тогава на един техен конкурс, захранване на реална сметка, и...... почна се....... 3-4- 5 занулени сметки, и отново и отново....... Вече тоя период отмина
Не го отричм това, нито го омаловажавам. Казах, че за мен по-важно е да няма рекотиране, слипидж и други подобни номера от страна на брокера.не си много прав. комисиона или спреда при форекса е неотменна част от търговията и ако за твоят стил на търговия 1-2 пипа са без значение, при краткосрочната търговия са изключително важни.
как ти се вижда при брутен профит 1000 $ например комисиона да е 450$ ?нали ще търсиш по изгоден вариант за себе си ?
----------
Изглежда пак не съм се изразил как трябва.
Няма значение, всеки е прав за себе си![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.