Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде лека от мен, че снощи доста малко съм спал ...............
.................................................. .................................................. .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (15-09-2012)
нещо годината не си погледнал както трябваКолкото до Бенчмарк, някой знае ли дали имат офис в Бургас? Из нета намерих единствено това:
"Уважаеми клиенти,
Бихме желали да Ви уведомим, че считано от 3 октомври 2011 г. (понеделник) БенчМарк Финанс ще преустанови дейността на офиса си в град Бургас."
Никъде обаче не намирам адрес, освен в София, Варна и Пловдив.
те отдавна едва кретаха
Oleg,
Тия от БМФМ с тоя LMAX и CurrenEX ми потрошиха телефона да ме зарибяват...... Е, още като им погледнах сайта и се отказах..........
Последна редакция от plovcity : 15-09-2012 на 20:37
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Освен да се поразходиш до Варна,че ти е по-наблизичко
един плаж докато е хубаво времето![]()
Същото като при мен.
Обаче го оставих човека да се опита да ме убеди. Чак той ми регна едно демо, та за мен остана само да въведа логин и парола.
Mного им е шантаво разбирането за реклама. Искат аз да им дам имейл и те да ми пратели, каквото искам. Вместо те директно да ми дадат нужната информация, без дори да съм я искал.
Но пък LMAX нямат вина за интродюсинга на този и онзи. А условията им наистина са много добри. Влез в сайта на LMAX Exchange и там ще научиш нужната информация.
Поисках списък с комисионните, но още не съм получил такъв, явно трябва да си повторя искането.
Същото като при мен.
Обаче го оставих човека да се опита да ме убеди. Чак той ми регна едно демо, та за мен остана само да въведа логин и парола.
Mного им е шантаво разбирането за реклама. Искат аз да им дам имейл и те да ми пратели, каквото искам. Вместо те директно да ми дадат нужната информация, без дори да съм я искал.
Но пък LMAX нямат вина за интродюсинга на този и онзи. А условията им наистина са много добри. Влез в сайта на LMAX Exchange и там ще научиш нужната информация.
Поисках списък с комисионните, но още не съм получил такъв, явно трябва да си повторя искането.За пощата да не говорим....... и аз получих списък с демо сметки......
- MetaTrader4:
o Потребителско име: 33345357
o Парола: ronn4ac
- CurrenEX:
o Потребителско име: BMFNDEMO6330
o Парола: Forex6330
§ Платформите МТ4 и CurrenEX можете да свалите от електронната страница на „БФМН“ ЕАД: www.bmfn.bg
- LMAX:
o Потребителско име: demolmax114
o Парола: forex114
==================================================
Някой ако иска, може да се възползва......![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.