Уааа, мерак трябва да има човек и да се запаси с търпение
Уааа, мерак трябва да има човек и да се запаси с търпение
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
https://www.varchev.com/gold-%D0%BA%...2%D1%81%D0%B5/ - GOLD = Crypto ?, ще бъде реалност съвсем скоро
В момента новините за регулации и дори спиране на криптовалутите са с цел да стреснат новите инвеститори. За мен всичко това е манипулация. Банките постоянно ги глобяват за манипулации на пазара, че сега ли няма да го правят? И защо го правят банките, каква файда имат пък те? Ми искат да си купят и те евтини криптовалути, които после да ги продадат на вас.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Alex1977 (06-02-2018), minkov (06-02-2018), kypa (06-02-2018), nikolay_diankov_1982 (12-02-2018)
Предеседателят на Европейската централна банка (ЕЦБ) Марио Драги предупреди, че биткойнът и другите криптовалути са много рисковани инвестиции и към тях трябва да се подхожда много предпазливо. "Виртуалните валути са много колебливи и цената им е изцяло спекулативна", каза Драги пред Европейския парламент в Страсбург, предаде БГНЕС.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/i-pr...ws_658216.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
абе помолете марио да не ми дава наклон на патерицата къде и как да си влагам парите !!знаем какъв е проблема че някой им бръкна в паницата с меда на всички банкери и тем подобни !Предеседателят на Европейската централна банка (ЕЦБ) Марио Драги предупреди, че биткойнът и другите криптовалути са много рисковани инвестиции и към тях трябва да се подхожда много предпазливо. "Виртуалните валути са много колебливи и цената им е изцяло спекулативна", каза Драги пред Европейския парламент в Страсбург, предаде БГНЕС.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/i-pr...ws_658216.html
© Actualno.com
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (06-02-2018), Нерегистриран (8), kypa (06-02-2018), borkooo_pz (06-02-2018), sfplhr (20-05-2019)
Като ги пишеш тези работи, я вземи обясни как точно биткойна бърка в паницата на банките, като каквото и да првиш с крипто пак стигаш до някоя банка.
Даже са на далавера банките от криптото според мен.
Alex1977 (06-02-2018), kypa (06-02-2018), Нерегистриран (2), borkooo_pz (06-02-2018)
голяма далвера 5 леи за акунт на месец !сети се сам за банките не мисля че трябва да се обеснява .
kypa (06-02-2018), minkov (06-02-2018), borkooo_pz (06-02-2018), sfplhr (20-05-2019)
Драгия Марио по-добре да обади колко инвестиции в хойни ЕцЕбето е финансирало.Щото със сигурност не са малко.
![]()
Иначе у мейнстриймъ пропагандата пак зачестиха новините за битхойна, дъното може и наистина да е близко.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Alex1977 (06-02-2018), minkov (06-02-2018), borkooo_pz (06-02-2018)
Така е, още малко остава да оформи дъното, въпроса е докъде ще качи след това.
minkov (06-02-2018), borkooo_pz (06-02-2018), Alex1977 (06-02-2018)
Ми на мен явно трябва да ми се обясни, щото не схващам какво губи банката ако има койни и каква ще й е далаверата ако ги нямаше?
Банки е имало преди койните, ще има и по време на койните, ще има и след това
kypa (06-02-2018), borkooo_pz (06-02-2018), Alex1977 (06-02-2018), Нерегистриран (1)
За да стане някакъв вид хойн значителен по обем трябва бамките да го изкупят и да почнат да го помпят. И щом го правят с битхойна значи имат изгода и то немалка.
Ама явно много маймуне са се накачили на клона и сега гледат да отръскат конКУРенцията.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (06-02-2018), Alex1977 (06-02-2018), minkov (07-02-2018)