форекслайфа току що съобщиха, че още една борса е офлайн.. нея не съм я чувал де.. GDAX
форекслайфа току що съобщиха, че още една борса е офлайн.. нея не съм я чувал де.. GDAX
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Trust Me, I'm an "Engineer"
Бе аз още на 5000 казах, че чакам гърмежи и кражби. Ма те чакали 11 000.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (29-11-2017), Kamenitsa (29-11-2017), prodi (29-11-2017), minkov (29-11-2017), kypa (29-11-2017)
Ми то и на мен една покупка на евро от 1.03 ми звучи добре ама никой не ще да го продава за толкова.
Въпреки, че корекция до нива 7500 - 8000 не е невъзможно да се мисли. Предишната голяма корекция беше около 40% от стойноста, и при това ниво идва някъде около 7200 - 7300, ама дали от това ниво ще започне корекцията, това е въпроса?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то въпроса е къто (ако) го стигне ..... дЪли няма и до 1000 да отидеМи то и на мен една покупка на евро от 1.03 ми звучи добре ама никой не ще да го продава за толкова.
Въпреки, че корекция до нива 7500 - 8000 не е невъзможно да се мисли. Предишната голяма корекция беше около 40% от стойноста, и при това ниво идва някъде около 7200 - 7300, ама дали от това ниво ще започне корекцията, това е въпроса?
Че и такова има на зарчетата)
)
Ей тоя биткойн взе да ми харесва,три дена си играя с него ама вчера ми го наби.Бях си отворил дълги и викам 10 000 няма да го спре,както и вчера писах всички го чакат това ниво за скъсяване затова първо ще го бие хубаво да обере стопчетата на скъсилите и тогава ще падне.И хубаво си чакам с дългата ама пусти му рейндж снощи не сака да тръгне и по едно време три барчета срещу мене направи викам си излъгал съм се затворих на загуба ставам тая сутрин избило нагоре стигнало ми таргета и оттатък ама аз вън от играта.![]()
Поредното доказателство как колко лесно манипулират цената в тяхна полза.
Аз мойто гридъ го приключих, то сигурно щеше да излезе таз или другата седмица, ама ного маржин заема пущината и пречи на изтеглянията на парични средства.
20 лефа платих за удоволствието да контря балона на десетилетието.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
По-добре да си с вятъра отколкото срещу него...Ми то и на мен една покупка на евро от 1.03 ми звучи добре ама никой не ще да го продава за толкова.
Въпреки, че корекция до нива 7500 - 8000 не е невъзможно да се мисли. Предишната голяма корекция беше около 40% от стойноста, и при това ниво идва някъде около 7200 - 7300, ама дали от това ниво ще започне корекцията, това е въпроса?40-50% корекция за биткойн е нещо нормално...На сегашният връх, 7500-8000 сякаш ми изглеждат доста добре за дълги позиции...Само да стигне до там, да не направи по-малка корекция.
То хубаво си избираш ниво ама не е ли по добре като го наближи да подскаже с нещо, че ще тръгва нагоре,там някоя обръщаща конфигурация пин бар или поглъщащ,или поне някоя средна да пресече нагоре,така само щото е на нивото мен лично ме е страх да отварям позиция.![]()