В рейндж всички са 'майстори'. Каквото и да пуснат им излиза и започват да се чувстват непобедими, докато тръгне тренд и не им покаже по болезнения начин кой командва парада.
В рейндж всички са 'майстори'. Каквото и да пуснат им излиза и започват да се чувстват непобедими, докато тръгне тренд и не им покаже по болезнения начин кой командва парада.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Беше нормално да избие пазара нанякъде, но повечето всекидневни анализи на специалисти все сочеха ръст на долара.
И е логично, защото в САЩ скоро ще вдигат лихвата, а в Европа положението не е добре. Обаче все повече се убеждавам, че
във форекса не трябва да се търси логика. Трябваше да хеджирам и да изчакам два дена, за да видя какво ще стане, но
когато колата се обърне пътища много.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
supatreda (15-11-2017)
аз реших да пробвам контра.. късо съм от 1,1842. мечка страх, мен не страх..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Marin (15-11-2017), supatreda (15-11-2017), nikolay_diankov_1982 (15-11-2017)
при кабела си пиша пропуск.. мислех го на късо след данните, ма ме достраша.. това страха е голямо шубе..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Безплатен обяд няма!
babaMETZA (15-11-2017), supatreda (15-11-2017), звездоброец (15-11-2017), КинО (15-11-2017), REDA (15-11-2017), gambletrade (15-11-2017), Mateev (15-11-2017)
Сега еврото ако падне 1000 пипса ще си избия загубите моментално.
Ама акулите са стиснати и няма да ги дадат. Вече ги опознах какви са по характер.![]()
supatreda (15-11-2017)
късо и при кабела от 1,3165.. давай доларе...................................... .....
Здравейте,ако падне
... ами ако не падне (1000)?! Кое ти дава надежда, че ще падне толкова?
----------
моята надежда е, ако затвори 4часовия под 18364, ама пак 1000 ми се виждат много. Те и вчера ми се виждаха де, ама си ги направи...
----------
втората точка към надеждата е, че Баба Меца декларира, че е "вън от пазаря".
Поздравления!
----------
Дали на 1-5 минутки има РГР или на мен ми се мрежат очите нещо?
Marin (15-11-2017)
Знам че няма да падне толкова, но се опитвам да разведря обстановката.
Толкова бой ядох от пазара, че не помня през живота си да съм бил
в такова унизително състояние. Няма по-голям тъпак от мене.
Смейте ми се с основание.![]()
Читател (15-11-2017), звездоброец (15-11-2017), Mateev (15-11-2017)
привет на всички
едно усредняване на късите правя от 1.1844 . . ..
стоп ниво - 1.1878
успешен ден на всички .![]()
Marin (15-11-2017), звездоброец (15-11-2017), REDA (15-11-2017), Mateev (15-11-2017)