Следващата цел на биковете според мен е ема 50 на седмична - 1.2992
.................................................. ...............
Следващата цел на биковете според мен е ема 50 на седмична - 1.2992
.................................................. ...............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
чао чао бици скоро нема се видим
ние сме наход
бутайте да почнем новия поход![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бре ,дизелчето ше вземе да направи едни 400 пипса сега с 5-6 лота ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
голямо суетене около тез нива ,личи си ,че помнят седмичната графика че е в тренд надолу ....
аз изядох боя днес ,че имах къса в големия импулс надолу ....
Привет банда,казах ли ви че ще отнесе до 1.2940?????????????????????????????
Дизеле другия месец играй ден за ден, сега ако беше скасил с 4-5 лота друго си е
...................................
затваря четиричасовия бар при мен и за първи път от няколко дни насам е с колебание в посоката ...мисля ше има корекция скоро ...