Тя е буквално професионална. Прекалено натруфена и тромава. Играх си на нея. Но човек трябва да отделя повече време, и да играе професионално, с по-големи обеми. И с по-премерен риск.
Тя е буквално професионална. Прекалено натруфена и тромава. Играх си на нея. Но човек трябва да отделя повече време, и да играе професионално, с по-големи обеми. И с по-премерен риск.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Saxo имат огромно богатство от опции върху валути, от друга страна обаче платформата е наистина леко нартуфена и липсва основна функция - не можеш да изобразиш графично payoff-a на една опция...да не говорим ако искаш да комбинирш 2 или повече...за целта човек трябва да чертае с молив и линия, както се е правило преди 20 години![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А други платформи освен на Saxoто знае ли някой. Щото това изисква да се посветиш цял ден само на него. Да ти стане основен бизнес. А аз още нямам такива намерения!
Днес приложих на практика Мартингейл!!! При търговия с опции. Значи купувам опция. Виждам че я губя. Веднага купувам нова опция с двоен обем. И печеля. Печалбата ми е достатъчна, че да избие загубата от първата и да съм пак на +, общо. Най-удачно мисля е да се ползува редицата на Фибоначи! Поне тук го бива. За друго не го признавам!!!
Не! Заблуждавам се. Няма да стане с фибоначи. И за това не става. Малко по-голяма трябва да бъде стъпката, за да покриеш предишни загуби, и накрая да си на печалба!
Последна редакция от GeorgiRR : 07-12-2011 на 11:21
Така както ги предлага инстата опциите,трябва поне да удвояваш за да приложиш мартингейл.Ачислата на фибоначи можеш да ги приложиш ако съотнощението стоп лимит са поне пак числа фибо в полза на лимита примерно 34пипса стоп и 55 пипса лимит.Ако са еднакви трябва да удвояваш.
Удвояваш, но с натрупване на всички предходни числа. Сега не ми се правят сметки, но е елементарно. Лошото е че излизат със закъснение. Можеш да пуснеш или отмениш заявка най-малко 3 минути преди започване на опциона. Графиката не е кратна на 10 минути. С две думи, дърводелска работа!
По добре ги зарежи тия опции.Наистина са много неспокосано направени.Карай си двойките, както си знаеш, бонуса ти не е лош,ще докараш някой лев.
Бонуса не ми го гледай. Аз предния месец загубих за два месеца натрупан бонус. Добре че сега си отворих нова сметка и започнах на чисто с нея. Хубаво си мислех до нова година да не влизам на реал, а само да събирам бонуси, но не можах да издържа. И сега почнах с по-малко от половината на това което виждаш. С 340 долара! Колкото д опциите, донякъде си прав. Но ако играеш по новини и на по дълге периоди 4-6 часа са успешни.
Нещо не ми стана ясно.Излиза ,че търговията с опции е нещо като бинго.Познавате ли някои,които търгува с опции или сте чували за такъв.Опитвам се да разбера за предимствата на този вид търговия,ако има такива.
Предимствата са че плащаш фиксирана премия в началото и повече от нея неможеш да изгубиш независимо в каква посока ще тръне валутата примерно, а печалбата може да ти е безкрайна в зависимост дали си оцелил посоката и докъде ще стигне! Плюса им е фиксираната премия и това че можеш да изчакаш корекциите без да се притесняваш че ще те занули!
Има доста стратегии с опции може да се разровиш за стрендъл и стрегъл стратегиите! Големите играчи ги използват основно за хеджиращи позиции да си подкрепят някоя позиция!Можеш да отвориш селл позиция на спот пазара на валута и да купиш пут опция която ще ти поема корекциите на спот валутата и да ти я подкрепя! Доста системи има с опции ако ти е интересно има много материал!
Последна редакция от privelege : 16-03-2012 на 15:16 Причина: merging