Ти какво .........
Нима искаш да публикувам писмото за сезиране на Софийска Градска Прокуратура с прикрепен към него входящ номер от 04.09.2015 г., в което нашият адвокат описва действията на Министър Танева, които изпълняват състава на чл. 282 и следващите 2-3 члена от Наказателния кодекс?
Да, вярно е че тези наказателни дела са безплатни, но за да го заведе нашия адвокат заплатих 3-4 хиляди лева. По-точно заплатих 11 000 лв. за общо 3 дела - 1 наказателно в СГС и две административни във ВАС. След това колегата ходи на разпит и написа собственоръчно около 40 листа с показания, на базата на които пък малко преди коледа бяха разпитватни всички подред в Дирекция Животновъдство на МЗХ.
А имаше и втори разпит, този път поради едно недоразумение. Когато получихме лиценза, аз се похвалих в пчеларския форум с него, като качих сканирано копие, и отдолу написах, че тази хартийка ми е струвала 30 000 лева. Откъде да знам, че ДАНС следи форума, и на базата на този постиг пак е ходила да разпитва една камара висши властимащи, за да си изясни на кого Матеев е дал тези 30 000 лева.Ако ДАНС ми бяха звъннали на мене, щях да им обясня, че на никого не съм давал пари, и че тази сума всъщност представлява сумарната сметка на разходите по написването на Развъдната Програма и издаването на лиценза, включая и на парите за заведените съдебни дела. Да, ама не ми звъннаха, а отидоха още веднъж да разплачат служителките в Дирекция Животновъдство на МЗХ, пък доколкото знам и в ИАСРЖ.
Бас ловя, че ДАНС са ме проучвали и мене, но като са видели в НАП колко много данъци съм дал на тази държава като физическо лице (7 цифрено число), и са решили, че няма за какво да се захванат. Иначе е почти сигурно, че в тази война с МЗХ съм бил поръчан и аз за разработка ..... Няма начин - така действат службите ......