Ихаааа.....Значи съм вече в предучилищна.
Ама едва ли съм се променила откакто съм във форума
Пък може и да съм де...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Промяната нашта си собствена малко по-трудно се забелязва. Ама по косвени признаци можем да съдим за нея - примерно както си караме и някакви хора излязат пред нас, ако първата мисъл е да натиснем газта вместо спирачката значи сме започнали да придобиваме трайдерско мислене.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
По скоро се молида не го прави.
Трудно приемаш действителността
Отново си на губещата страна но ще ти е нужно време да го осъзнаеш.
Съветвам те да намалиш обидите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това са ФАКТИ, не обиди Ако изглежда като путьо и се държи като путьо, значи най-вероятно е ПУТЬОИ да се надяваме да ги извади, за да се види, че се хванахме на бас кой ще спечели, а не дали ще управлява след това. Въпреки, че Баба ти ще състави правителство и тогава ми е интерсно как ще увърташ НЕЩАСТНИК
![]()
Колчо специално те дразни, за да се изпуснеш. А Привилидж, колегиално е изтрил постовете.Това са ФАКТИ, не обиди Ако изглежда като путьо и се държи като путьо, значи най-вероятно е ПУТЬОИ да се надяваме да ги извади, за да се види, че се хванахме на бас кой ще спечели, а не дали ще управлява след това. Въпреки, че Баба ти ще състави правителство и тогава ми е интерсно как ще увърташ НЕЩАСТНИК
Нали са икономисти.
Замислих се за какви новобранци става въпрос, за двама трима, които през месец два са с нов ник, че други май не съм се срещала скоро
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз се извинявам, ама на село едно време .... тез думички не ги ползвахме ......Това са ФАКТИ, не обиди Ако изглежда като путьо и се държи като путьо, значи най-вероятно е ПУТЬОИ да се надяваме да ги извади, за да се види, че се хванахме на бас кой ще спечели, а не дали ще управлява след това. Въпреки, че Баба ти ще състави правителство и тогава ми е интерсно как ще увърташ НЕЩАСТНИК
такова ни беше селото ......
А казваха старите Хора .... ЦървулЬ ....
Мисля, че в конкретния случай, по добре с такова да го асоциираме този ..... отколкото .... с иначе тъй приятния ..... елемент от женската размножителна .... и .... свързана с удоволствия система ......
Имаш услужлива памет!!!Това са ФАКТИ, не обиди Ако изглежда като путьо и се държи като путьо, значи най-вероятно е ПУТЬОИ да се надяваме да ги извади, за да се види, че се хванахме на бас кой ще спечели, а не дали ще управлява след това. Въпреки, че Баба ти ще състави правителство и тогава ми е интерсно как ще увърташ НЕЩАСТНИК
Хванахме се кои ще управлява и ако тя не се кандидатира също печелих облогатова го помнеше преди броени дни а днес мистериозно го забрави....
За кандидатирането е така. Беше в баса, но се обзаложихме КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!!! Админа ако изрови мненията ще се види. Дори и да е, както ти казваш след няколко дни ще си загубил. Интересно тогава как ще се извъртиш човече нещастно.
Покрай баса за Меркелицата трябва да организирате няколко странични залагания кой първи ще изяде Бананя. Поне 10 бутилки уиски ще се съберат, все някоя ще стигне по предназначение.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.