Олег .... нищо не казваш за Менсън ???
Олег .... нищо не казваш за Менсън ???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как издържате да гледате тоя УРОД? Поне музиката му да беше музика...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какви са ти критериите за урод. Казвай ...щом си го написал имаш критерий за урод. .... аз иначе уроди гледам всеки ден и вече не ми прави впечатление. Например днес видях един дето ядеше лакомо мазна баница и с едни малки очички се оглеждаше доволно наоколо - ебати свинята... както и да е , а за финал си обърса устата в мазната хартия и я пусна на земята с обработена небрежност .... какво му има на Менсън - изглежда ми изкъпан, напарфюмиран с чисти дрехи, предполагам често си мие зъбите ... е, с едно око е, това ли е проблема, че е с едно око или грима - проблема с грима идва от там, че на живо човека ще си изглежда доста сценично, докато в клипа не се усеща добре. ..... а самата песен си е с добър надъхващ текст - епичен, при това смислен - накратко ода, която може да бъде изпълнена от симфоничен оркестър, с малко по-големи напъни по ангажимента.
Сега .... аз не се смятам за коректив,то е ясно,
и затова се оглеждам и за това как се възприема от другите, не че това ще повлияе на мнението ми, но все пак гледам да откривам в себе си овреме наченки на задръстеност ... песента е комерсиална - въртяна в МТV.
Вече си на 22 г. и предполагам си разбрал, че музика е композиция от мелодия и ритъм. Разбира се компонентите трябва да бъдат ненатрапчиви, но с дефинирани акценти.
... а ти Олег си на 28 г. работата по тебе вече е безсмислена!
Комърджи, не разбрах това черничкото за мен ли се отнася? Щот имам още няколко годинки до 22.Какви са ти критериите за урод. Казвай ...щом си го написал имаш критерий за урод. .... аз иначе уроди гледам всеки ден и вече не ми прави впечатление. Например днес видях един дето ядеше лакомо мазна баница и с едни малки очички се оглеждаше доволно наоколо - ебати свинята... както и да е , а за финал си обърса устата в мазната хартия и я пусна на земята с обработена небрежност .... какво му има на Менсън - изглежда ми изкъпан, напарфюмиран с чисти дрехи, предполагам често си мие зъбите ... е, с едно око е, това ли е проблема, че е с едно око или грима - проблема с грима идва от там, че на живо човека ще си изглежда доста сценично, докато в клипа не се усеща добре. ..... а самата песен си е с добър надъхващ текст - епичен, при това смислен - накратко ода, която може да бъде изпълнена от симфоничен оркестър, с малко по-големи напъни по ангажимента.
Сега .... аз не се смятам за коректив,то е ясно,
и затова се оглеждам и за това как се възприема от другите, не че това ще повлияе на мнението ми, но все пак гледам да откривам в себе си овреме наченки на задръстеност ... песента е комерсиална - въртяна в МТV.
Вече си на 22 г. и предполагам си разбрал, че музика е композиция от мелодия и ритъм. Разбира се компонентите трябва да бъдат ненатрапчиви, но с дефинирани акценти.
... а ти Олег си на 28 г. работата по тебе вече е безсмислена!
За музиката не те виня, всеки с вкуса си. И аз обичам китари, ама... ама.
Иначе критериите са ми, с оглед на случката ти, са горе-долу като твойте. Ама само горе -долу. Виж го, виж го:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwAw&dur=7375
?!?!
ПС Ей таквиз китари харесвам аз:
Oleg (10-09-2012)
anonimen komardjia, Текстовете на песните не само на Менсън са добри. Много от метал музиката има доста качествени текстове, но само заради един текст, не става да се слуша, когато е придружен от режещи звуци
Ако искам такива звуци, мога да си пусна банцинга или ъглошлайфа и ей го същата работаА фона за бас може да е от някой къртач на Бош от онези за плочи които са
Meжду другото точно покрай блока правят канал за кабели и имаше един багер, който вдигаше бая шум. От някъде другаде се чуваше някой да бичи дъскиЕм не ме кефи.
А на Менсън най много му харесвам саундтраците на първият resident evil. Слушал съм ги многократно.
Но визията му определено не я одобрявам. Особено с тея червила, различни очи, и врещящо "пеене".
Комарджи кви 28 бре, декемрви ще правя 22. Много ме състари, още съм млад
Мда, точно
Обаче Комарджи, харесвам Рамщайн. Макар, че не ги слушам често вече.
Голяма сила излъчват.
Не знам момчета ... изслушах ви парчетата ... ми какво ....очевидно и на двамата по хард музиката, с повече джангъри, не ви е чужда, дори Олег го е слушал. .... и с какво заслужих реакцията ви още се чудя?Очевидно е че тука вече не си говорим за музика, а за външен вид.... ами добре ..... разгледах Down - какво да кажа за пичовете .... освен че, като ги гледам оставам с впечатлението, че все още не са открили дезодоранта, като средство за подобряване на социалния контакт, а ако не пропуснем и факта , че са американци с характерните за тях храсталаци под мишниците, направо ми се насълзяват очите от това което си представя, че се носи от тях. После може и да си поговорим и за Рамщайн..... както и да е .... и Олег не се дръж като госпожица с това "на 22 съм
" всички знаем на колко си.
Комарджиииии, РАМЩАЙН са иконаНе знам момчета ... изслушах ви парчетата ... ми какво ....очевидно и на двамата по хард музиката, с повече джангъри, не ви е чужда, дори Олег го е слушал. .... и с какво заслужих реакцията ви още се чудя?Очевидно е че тука вече не си говорим за музика, а за външен вид.... ами добре ..... разгледах Down - какво да кажа за пичовете .... освен че, като ги гледам оставам с впечатлението, че все още не са открили дезодоранта, като средство за подобряване на социалния контакт, а ако не пропуснем и факта , че са американци с характерните за тях храсталаци под мишниците, направо ми се насълзяват очите от това което си представя, че се носи от тях. После може и да си поговорим и за Рамщайн..... както и да е .... и Олег не се дръж като госпожица с това "на 22 съм
" всички знаем на колко си.
Но и те ми идват тежки. Остарявам явно, предимно поп музика слушам, може и някоя друга балада и разните, като на енигма мелодии и от клиповете на Фешън ТВ.
Komardji не съм на 28, още съм младНе те лъжа.