Е па точно със Стойчо Керев от предучилищната, че докато завършим гимназия все заедно сме били - знаеш къв брат беше - ама не е истина. Особено в гимназията - баш светехме кат илюминати, като се напивахме по градинките
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той наборче ли ти е?
И сти купонясвали заедно на времето?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха, в карловската гимназия, випуск 1983-та.
Весели времена бяха.
----------
Та покрай Стойчо направо от извора вода пия по тез въпроси, ама те май му спряха предаването, или поне оназ телевизия дето го даваха май фалира и сега не знам дали го дават някъде.
Ама хич не си мислете, че Стойчо вярва в туй дет го говори. За това му плащат на човека, това говори![]()
Тоест за Консперацията трябва да погледнем кои са му продуценти и евентуално сценаристи.
Той май някъде по Америката бил ходил на "обучение" тоз Стойчо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (14-08-2017)
Е то това беше някъде към 1990 г. - тогава Кеворкян ги беше взел под крило него и Карбовски и ги уреди от някаква американска фондация да ги спонсорират, че да се учат на свободно слово в Америката, после с Карбовски бяха известно време във Всяка неделя на Кеворкян. Ама от двамата само Карбовски стана истински журналист, а Стойчо не успя да излезе от сянката на Кеворкян и до сега говори с неговите думи, с неговите жестове, с неговите паузи и въобще няма собствен стил. Във всичко подражава на Кеворкян
Той и Карбовски от време на време едни работи несъвместими с джурнализъма прави, ама все пак наистина дръпна напред и то със собствен стил.
Аз Стойчо Керев не съм го гледал кой знай колко много обаче.
В предаванията на Карбовски има едни такива нестандартни провокации.
Винаги има собствена гледна точка и то почти винаги различна от официално приетата за нормална. Особено ме кефи отношението му към Ц.
Аз също го харесвам Карбовски въпреки ,че не всяко негово предаване ми допада... обаче стилът му е различен и много добър поне за мен
Нямам големи впечатления от Стойчо Керев, но Карбовски въобще не го харесвам, само жълтини и отрепки нищо друго няма при него
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз скоро и Карбовски не съм гледал, ама от спомена дет имам за негови предавания вече посредствените съм ги позабравил и те като останат само важните теми дето е разглеждал впечатлението постепенно преминава в положително.
minkov (14-08-2017)