Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз так смятам, че ползата от стоповете е само в самото начало до като нямаме идея какво правим .....
Тези които се научат да търгуват и печелят с времето загубват нужда от стопове а останалите продължават да губят и да ги ползват.
Така виждам ползата от стоповете.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И после има полза от тях, по-точно може да има. Улесняват процеса на разделяне на позициите една от друга.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
С това мислене ще си останеш на ниво бонусна сметка и това е..........
На теория може и да си прав но Пабло е недоверчив и пита щелия форум можели някои да покаже поне 12 последователни месеца в които е използвал стопове и не е на загуба???
kypa (25-07-2017)
Аз мога, ама няма да го направя щот има твърде много уж поверителна информация в такъв отчет.
Туй под "не на загуба" се разбира да има някакъв вид тегления всеки месец и дето общо събрани да са повече от дроудауна по акаунта за целия период де. Не всички месеци тегленията са ми по-големи от дроудауна, т.е. реално печеливши.
Прати ми го на лични това струва ми се не е нарушение на правилата за поверителностАз мога, ама няма да го направя щот има твърде много уж поверителна информация в такъв отчет.
Туй под "не на загуба" се разбира да има някакъв вид тегления всеки месец и дето общо събрани да са повече от дроудауна по акаунта за целия период де. Не всички месеци тегленията са ми по-големи от дроудауна, т.е. реално печеливши.
Използваш ли стопове???
kypa (25-07-2017)
Поверителността обхваща абсолютно всички и всичко, включително и лични съобщения.
Стопове ползвам бая, 80% от сделките са ми стопове, макар и повечето да са около нулата.
Осъзнаваш ли че има огромен процент хора на които 20 пипса са им 1-2%? В такъв случай препоръчваш ли стопове?
12 месеца е малко...
kypa (25-07-2017), Skp (25-07-2017), toranagasan (25-07-2017)
Печелене или губене не е толкоз до употребата на стопове, от цялата стратегия и лев меринджейство зависи. Може да се губи (както и да се печели) и със, и без стопове.
Сравнението е малко по-сложно обаче, щот примерно 30-50% успеваемост за търговия със стопове обикновено е предостатъчно за да излезем на печалба, обаче за търговия без стопове и една позиция може да приключи сметката.
batDancho (25-07-2017)